Obavijesti

Sport

Komentari 110

Kopić nije 'otkrio' ništa, sve će se vidjeti na terenu: Miran sam

Kopić nije 'otkrio' ništa, sve će se vidjeti na terenu: Miran sam

'Što se tiče derbija, mislim da nitko ne gleda prijašnje rezultate. Svi znamo koliko utakmica znači navijačima i nama. Oni su jaka ekipa, ali mi gledamo sebe i nadamo se da ćemo pobijediti, rekao je Amer Gojak

VIDEO

Derbi nosi svoje, a napravit ćemo sve da poslije utakmice ova bodovna razlika bude veća. Svaki derbi, nak ojoj god klupi sjedio, a meni je čast što sam jedio na klupi dva najveća hrvatska kluba, naravno da su mentaliteti drugačiji i pristup, a s jedne i druge strane je fokus na teren i maksimalna priprema pa oba kluba žele dobiti utakmicu. S klupe na kojoj sjedim isključivo sam koncentriran na svoju ekipu da napravimo sve da dođemo do tri boda, započeo je trener Dinama Željko Kopić.

Za povijest: Hajduk rasprodao Poljud samo s članovima kluba!
Za povijest: Hajduk rasprodao Poljud samo s članovima kluba!

Samo je nekoliko dana do derbija, a nogometaši Dinama spremni su za odlazak u Split gdje će igrati protiv vječitog rivala Hajduka pred punim Poljudom. 'Bili' u zadnje vrijeme malo 'kaskaju', ali sve mogu 'nadoknaditi' pobjedom u derbiju.

- U drugi dio prvenstva ušli smo jako dobro, malo su nas poremetile ozljede i te utakmice, kvalitetniji smo energijom i gardom, a druge ekipe su isto po putu kiksale. Situacija se mijenja iz tjedna u tjedan i sigurno ovo kolo neće odlučivati o prvaku, ali svaka je utakmica bitna da korak po korak dođemo do konačnog cilja. Odradili su dva kvalitetna prijelazna roka, ono što se dugo godina tamo nije dogodilo da nosioci kvaliteti ostanu na zimu i samim time su pokazali najviše ambicije - prokomentirao je Kopić, a utakmice se dotaknuo i Amer Gojak:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Što se tiče derbija, mislim da nitko ne gleda prijašnje rezultate. Svi znamo koliko utakmica znači navijačima i nama. Oni su jaka ekipa, ali mi gledamo sebe i nadamo se da ćemo pobijediti. Ne želim puno komentirati Hajduk, znamo im mane i nadam se da ćemo ih iskoristiti. Treneru sam svaki put na raspolaganju, on odlučuje koliko igram, a ja uvijek dajem maksimum.

Jedno od pitanja bilo je i kako zaustaviti Marka Livaju te koji je plan Dinama, ali sve je strpljivo 'odbijao' komentirati trener Dinama.

- Imamo jasni taktički kontekst kako odgovoriti na sve situcije na terenu - prokomentirao je Kopić pa nastavio o tome je li umoran s obzirom na ekspresije:

GNK Dinamo i FC Sevilla u uzvratu šesnaestine finala UEFA Europske lige

- Potpuno sam miran, ali ako malo podignem glas ćete reći da sam nervozan pa bolje da ostanem miran - rekao je Kopić i nasmijao prisutne.

Zbog trenutne situacije u Ukrajini, mnogi nogometaši mogu otići u druge klubove. Tu su i bivši dinamovci Dejan LovrenNikola Moro itd. koji se mogu vratiti i u Hrvatsku.

Derbi će s prepunih tribina na Poljudu gledati mladi Ukrajinci
Derbi će s prepunih tribina na Poljudu gledati mladi Ukrajinci

- Sve su to izuzetno kvalitetni igrači i imaju opcija. Naravno da smo o tome razgovarali i pratimo tržište i sve što se događa, a ako bude procjena da trebamo i možemo reagirati, reagirat ćemo. 

Jedan od igrača kojeg bi mogli vidjeti je i pojačanje iz Mađarske, Mahir Emreli.

- Mahir ima kvalitetu, a kad je došao nije bio u dobrom stanju jer je dug period bio bez timskih treninga i utakmica. Tražio sam trenutak kad mu mogu dati minutažu, naravno da mu fali veći broj utakmica, ali u istom je statusu kao i svi igrači i računam na njega za subotu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet