Obavijesti

Sport

Komentari 47

Kopić: Petković je bio odličan, puno je razloga za zadovoljstvo

Kopić: Petković je bio odličan, puno je razloga za zadovoljstvo

Moram se zahvaliti svim našim navijačima, stvarno nas bodre kao možda nikada do sada. Predivno je igrati gdje god da igramo. Nadam se da će tako nastaviti i u sljedećim utakmicama, rekao je Mislav Oršić

VIDEO

Teška utakmica, onakva kakvu smo i očekivali. S puno trke i puno borbe. Ali u konačnici mislim da smo zasluženo došli do ova tri boda, rekao je trener Dinama Željko Kopić nakon pobjede nad Slaven Belupom 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

dinamo druženje s klincima 01:18

Mislav Oršić danas je bio junak jer ne samo da je zabio jedini gol već je prije njega postigao još jedan. No, on je poništen zbog zaleđa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Šteta, bila je stvarno lijepa akcija. Danas smo nešto opet malo zarotirali. Stavili smo Petkovića na poziciju gdje nam više može sudjelovati u kreaciji, a Andrića više naprijed. Nakon toga smo zabili taj drugi gol Oršića, prvi koji je priznat, usmjerili utakmicu u naš smjer. Do kraja poluvremena bili smo stabilni, bili smo dobri i pokušavali doći do drugog gola. A drugo poluvrijeme... Onako, puno duela, puno izbijanja lopte, puno dugih lopti... Napravili smo nešto i promjena, vratio nam se i Ademi te odigrao 30 minuta. Imamo puno razloga za zadovoljstvo.

Koprivnica: Dinamo s 1:0 pobijedio Slaven Belupo

Bruno Petković krenuo je od prve minute zajedno s Komnenom Andrićem. Petko je danas igrao na nešto dubljoj poziciji, onoj razigravača.

- Tražimo načine kako poboljšati napadačku igru i doći do veće kreativnosti, do kvalitetnijih lopti prema toj trećoj trećini. Bruno je odigrao dobru utakmicu danas.

Koprivnica: Dinamo s 1:0 pobijedio Slaven Belupo

Priliku je u drugom dijelu dobio i kapetan Ademi.

- Ademi nam je izuzetno bitan iz više aspekata i sigurno da možemo biti zadovoljni s tim.

Dojam je da su igrači s klupe donijeli svježinu i pozitivno utjecali svojim ulaskom.

- Zadovoljan sam, donijeli su nam i Tola i Ademi, nešto smo promijenili formaciju. Zadnjih pola sata, kada je ušao Menalo, smo igrali s dva široka krila. Bilo je dobro i stabilno, drugo poluvrijeme smo imali par situacija u kojima smo napadački to trebali malo bolje razigrati i doći do još koje situacije, ali OK.

Koprivnica: Dinamo s 1:0 pobijedio Slaven Belupo

Sada slijedi reprezentativna stanka.

- Imamo veliki broj reprezentativaca, oni će nastupati za svoje zemlje. Ovi ostali odradit će mikro ciklus. I Ovaj tjedan, imamo vremena i sljedeći tjedan. Dobro se pripremiti, podići formu nekih igrača i sigurno da će nam dobro doći ova stanka.

Stadion u Koprivnici ispunilo je nekoliko stotina Dinamovih navijača. Posljednjih nekoliko gostovanja potpora Dinamovim nogometašima je poprilična.

- Prekrasno, mogu se još jednom samo zahvaliti na bodrenju svih 90 minuta. Sigurno da to svim igračima i svima nama jako puno znači.

Koprivnica: Dinamo s 1:0 pobijedio Slaven Belupo

Zoran Zekić nije bio zadovoljan, ali morao je pronaći pozitivne stvari u igri svoje momčadi.

- Mislim da smo limitirali Dinamo u njihovim najboljim stvarima. Pružili smo zaista malo prema naprijed, apsolutno se slažem s tim, ali nije ni Dinamo nešto pružio. Ne mogu reći da je utakmica bila baš kvalitetna, normalno da su oni zadovoljni pobjedom, a ja sam zadovoljan odnosom svojih igrača. Žao mi je što nismo bili opasniji, ali takav je dan. Ne znam odakle nam ideja da na dugu loptu idemo raditi zaleđe, oni su tu jednu našu pogrešku iskoristili - rekao je trener Slavena.

Slaven Belupo i Istra sastali se u 27. kolu HT Prve lige

Sjajan je danas bio Mislav Oršić, koji je zabio jedini pogodak na susretu.

- Hvala na čestitkama, mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu, na kraju krajeva pobijedili i mislim da je to najbitnije. Bilo je teško vrijeme za igrati, težak teren, bilo je suho i mislim da smo izvukli maksimum. I moramo s tim biti zadovoljni - rekao je Oršić pa opisao što se dogodilo kod pogotka koji je poništen:

- Bilo je malo čudno u začetku akcije bio je taj ofsajd. Šteta, ali bitno da smo pobijedili i uzeli tri boda. Moramo tako nastaviti.

Koprivnica: Dinamo s 1:0 pobijedio Slaven Belupo

Slijedi dva tjedna odmora.

- Nadam se da ćemo se svi dobro regenerirati. Oni koji idu u reprezentacije možda malo manje, ali moramo se dobro pripremiti ova dva tjedna, raditi na sebi da uđemo maksimalno spremni u tu završnicu i na kraju budemo prvi.

- Moram se zahvaliti svim našim navijačima, stvarno nas bodre kao možda nikada do sada. Predivno je igrati gdje god da igramo. Nadam se da će tako nastaviti i u sljedećim utakmicama - zaključio je Oršić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu