Sport

Komentari 13

Korona u Premiershipu: United i Brentord odgodili utakmicu, čak 42 slučaja zaraze u otočkoj ligi

Korona u Premiershipu: United i Brentord odgodili utakmicu, čak 42 slučaja zaraze u otočkoj ligi

Prije utakmice protiv Norwicha (1-0) nitko nije bio zaražen u Man Unitedu, ali po povratku u kamp, 'crveni su vragovi' dobili pozitivne nalaze. Kako tvrdi The Sun, riječ je o četvorici prvotimaca

Zbog iznimnih okolnosti, nakon zahtjeva Manchester Uniteda i poštujući naputke liječničkih službi, odlučili smo odgoditi meč koji se od 19:30 trebao igrati u Brentfordu, stoji u priopćenju Premiershipa.

Podsjetimo, Manchester United je nakon što su na adresu stigli pozitivni testovi dan prije utakmice, prekinuo treninge u klupskom kampu. Kako nitko od igrača nije bio zaražen prije utakmice, a u nedjelju su stigli pozitivni nalazi, morali su sve napraviti iz mjera opreza kako se zaraza još ne bi proširila. The Sun piše kako se navodno radi o zarazi četvorice nogometaša.

Premier League - Manchester United v Newcastle United

- Zbog otkazivanja treninga i tako nastalih problema u momčadi te zato što nam je zdravlje naših igrača i osoblja prioritet, tražili smo odgodu utakmice s Brentfordom - pojasnili su iz Uniteda i na kraju dobili odgodu.

A nisu oni jedini koji imaju probleme. Tottenham nije nastupio u Konferencijskoj ligi, kao ni u posljednjoj utakmici domaćeg prvenstva, a postoji mogućnost da i još neko vrijeme neće igrati. Tu je Leicester koji je nekako odigrao Europu i domaće prvenstvo, ali imaju manji roster, već otprije ne igra Ivan Toney iz Brentforda koji se zarazio, a i Steven Gerrard je istaknuo da ima problema prije odlaska kod Norwicha koji također ima problema s koronom.

Premier League - Newcastle United v Tottenham Hotspur

Iz vrha lige objavili su da će se igrači i osoblje testirati i češće, a u Premiershipu je rekordan broj zaraženih - 42. To su ili igrači ili treneri, a do sada je rekord bio 40 slučajeva u siječnju ove godine.

Najčitaniji članci