Obavijesti

Sport

Komentari 5

Korona virus u WWE-u: Još se nisu odlučili na prekid borbi...

Korona virus u WWE-u: Još se nisu odlučili na prekid borbi...
1

Vjerujemo da je jako malen rizik da će se zaraziti osoblje WWE-a. Zaposlenik nije imao kontakta ni s kim iz WWE-a, njegovo stanje ide nabolje...

VIDEO

Više od mjesec dana traje stanka u svjetskom sportu, pa tako i na američkom tlu. NHL, MLB i NBA miruju više od mjesec dama, a korona virus zaustavio je i priredbu UFC-a koja se trebala održati sljedećeg vikenda. No jedna organizacija i dalje ne staje, unatoč tome što je jedan njihov zaposlenik zaražen korona virusom.

Pokretanje videa...

00:26

Riječ je o WWE-u, popularno zvanim kečerima.

- Vjerujemo da je jako malen rizik da će se zaraziti osoblje WWE-a. Zaposlenik nije imao kontakta ni s kim iz WWE-a, njegovo stanje ide nabolje i ostvario je potpuni oporavak - poručili su iz organizacije.

Riječ je o muškarcu koji bi se u mogućnosti mogao boriti, ali zasad nije u rosteru WWE-a. Bio je u kontaktu s dvije osobe iz zdravstvene službe, no one su bile negativne na testu pa je mala vjerojatnost da je zarazio ostale natjecatelje. On je također odmah poslije snimanja otišao na večeru s prijateljima, a kada je saznao da je pozitivan, povukao se u kućnu karantenu. 

- Vjerujemo da je sada važnije nego ikad pružiti ljudima neku vrstu zabave (čitajte - zarada) u ovim teškim vremenima. Borbe snimamo u zatvorenim prostorijama, a sudjeluje samo neophodno osoblje slijedeći odgovarajuće smjernice, dok poduzimamo dodatne mjere opreza kako bismo osigurali zdravlje i dobrobit naših izvođača i osoblja - poručili su iz WWE-a.

Obzirom da na američkim televizijama sportova nema, WWE-u je ovo prilika da se dodatno pogura među američkim pučanstvom. A kada ljudi nemaju za gledati ono što ih zanima, pogledat će bilo što što se emitira. A u organizaciji su igrali na tu kartu. 

U SAD-u je zaraženo više od 500.000 ljudi, ali oni još ne žele prekinuti sa snimanjem priredbi. Ali paze na sve. Svakodnevno mjere temperaturu svojim zaposlenicima, a savjetuju im i distanciranje od dva metra. 

Ipak, jedan borac odlučio se povući iz daljnjih snimanja. Riječ je o Romanu Reignsu koji je prebolio leukemiju, a zbog predostrožnosti je odlučio zasad prekinuti svoje sudjelovanje u WWE-u. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače