Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kovač se izvukao u posljednjim trenucima i sačuvao posao, Leipzig i Gvardiol srušili Bochum

Kovač se izvukao u posljednjim trenucima i sačuvao posao, Leipzig i Gvardiol srušili Bochum

Wolfsburg je u sadržajnoj utakmici od pet golova srušio Stuttgart Borne Sose. Prvi poraz u sezoni doživio je Union dok je strijelac za Eintracht bio bivši reprezentativac Njemačke Mario Gotze

VIDEO

U 8. kolu Bundeslige Union Berlin je izgubio u Frankfurtu s 0-2, Borussia Dortmund je u Kolnu nakon preokreta izgubila 2-3, dok je Leipzig slavio protiv Bochuma s 4-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Olmo kod Cro Copa 00:38

Eintracht Frankfurt prekinuo je sezonu bez poraza vodećeg bundesligaša Uniona Berlina pobjedom kod kuće 2-0 u subotu zahvaljujući golovima Maria Gotzea i Jespera Lindstroma.

Kristijan Jakić je ozlijeđen, a Hrvoje Smolčić je ostao na klupi domaćih. 

Berlinčani, do danas jedina neporažena momčad lige, zadržali su mjesto na vrhu nakon što je Borussia Dortmund izgubila 3-2 od Kölna. Union je izjednačen sa 17 bodova kao Freiburg, ali vodi na ljestvici zbog gol-razlike. Bayern München na trećem mjestu zaostaje dva boda, s boljom gol-razlikom od Dortmunda.

Bundesliga - Eintracht Frankfurt v 1. FC Union Berlin

U lokalnom okršaju s Kölnom, Borussia je tražila tri boda i proboj na vrh ljestvice, ali su izgubili s 2-3. Žuto-crni su u prvom poluvremenu zabili, uspješan je bio Julian Brandt, a kasnije su domaći uspjeli preokrenuti. U samo 18 minuta pogađali su Dejan Ljubičić, Steffen Tigges i Florian Kainz, a potom je Benno Schmitz autogolom pomogao gostima.

Nikola Soldo je ostao na klupi Kolna.

Bundesliga - FC Cologne v Borussia Dortmund

Leipzig, za koji je Joško Gvardiol započeo utakmicu i odigrao do kraja, bez problema se probio prema vrhu ljestvice svladavši doma s 4-0 posljednjeplasirani Bochum sa po dva pogotka Christophera Nkunkua i Tima Wernera

Nakon pobjede 2-1 protiv Mainza, Freiburg je skočio na drugo mjesto na ljestvici, za domaće su pogađali Daniel-Kofi Kyereh i Michael Gregoritsch, au drugom poluvremenu Aaron Martin za Mainz.

U posljednjem današnjem susretu Wolfsburg je pobijedio Stuttgart rezultatom 3-2, te su tako vjerojatno spasili svog trenera Niku Kovača od otkaza. Domaći su do pobjede došli golom Gerhardta u zadnjim sekundama.

Bundesliga - 1. FC Union Berlin v VfL Wolfsburg

Bartol Franjić je ušao u sudačkoj nadoknadi za domaće, dok je Borna Sosa izostao zbog bolesti kod Stuttgarta,

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba