Obavijesti

Sport

Komentari 61

Mane srušio 'bluese': Iznudio je crveni karton i zabio dva gola!

Mane srušio 'bluese': Iznudio je crveni karton i zabio dva gola!

Sadio Mane 'iznudio' je crveni karton Christensena pred sam kraj prvog dijela, a onda je u 50. zabio glavom da bi već četiri minute iskoristio veliku pogrešku Kepe. Chelsea je imao penal, ali Allison je pročitao Jorginha

U derbiju drugog kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na Stamford Bridgeu pobijedio Chelsea sa 2-0 upisavši četvrtu uzastopnu pobjedu u međusobnim ligaškim ogledima. Oba gola za "redse" zabio je Sadio Mane (50, 54).

Premier League - Chelsea v Liverpool

Ključnim se pokazalo isključenje Andreasa Christensena u posljednjim trenucima prvog dijela. Danski branič je kao posljednji igrač obrane oborio Sadia Manea. Sudac Paul Tierney mu je prvotno pokazao žuti karton, međutim nakon "asistencije" VAR-a dodijelio mu je crveni karton.

Premier League - Chelsea v Liverpool

Christensen je postao prvi igrač koji je isključen u ligaškim ogledima "Bluesa" i "Redsa" nakon veljače 2009. Posljednji je "pocrvenio" sadašnji trener Chelsea Frank Lampard.

Premier League - Chelsea v Liverpool

S igračem više, Liverpool je sve riješio s dva gola u prvih 10 minuta nastavka, a oba je zabio Mane. Senegalski napadač je u 50. minuti zabio za 1-0 nakon ubačaja Roberta Firmina. Četiri minute kasnije već je bilo 2-0, nakon katastrofalne reakcije domaćeg vratara Kepe. Umjesto da ispuca povratnu loptu, Španjolac je dodao do Manea, koji je mirno zabio za 2-0.

Premier League - Chelsea v Liverpool

Chelsea se mogao vratiti u život u 74. minuti, no Jorginho nije uspio realizirati jedanaesterac. Njegov udarac odlično je obranio Alisson Becker. Kazneni udarac je skrivio Thiago Alcantara oboriši Tima Wernera kojeg je odlično uposlio Mateo Kovačić.

Premier League - Chelsea v Liverpool
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
2. KOLO PREMIERSHIPA 17.30 , ANFIELD, LIVERPOOL
Chelsea
0 : 2
Liverpool
50', 54' Mane
Sortiranje događaja
KRAJ

Dvije je prilike na kraju utakmice obranio Kepa i to je bilo to! Liverpool je pokazao da je bolja momčad, a Chelsea nije uspio iskoristiti ni šansu koju im je poklonio Thiago Alcantara već je Jorginho promašio penal.

90'

Igrat će se još tri minute sučeve nadoknade.

86'

U igru je umjesto Firmina ušao Minamino.

84'

Još jedna odlična obrana Alissona! Tammy Abraham bio je u dobroj prilici i solidno pucao, ispružio se Brazilac na golu gostiju i odlično obranio šut! Bio je Mason Mount blizu odbijene lopte, ali nije to mogao ugurati u gol.

80'

Nema što više čekati Frank Lampard te je osvježio svoju momčad. Izašli su naš Mateo Kovačić i Timo Werner, a ušli su Tammy Abraham i Ross Barkley.

Komentari 61