Obavijesti

Sport

Komentari 160

Juve je treću godinu zaredom izletio iz osmine finala LP! Žuta podmornica utrpala tri gola

Juve je treću godinu zaredom izletio iz osmine finala LP! Žuta podmornica utrpala tri gola

Villarreal je u uzvratnoj utakmici pobijedio Juve 3-0 u Torinu te prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Juve je dominirao cijeli susret, ali totalno potonuo u završnici. U 78. minuti Moreno je zabio iz penala i tu je krenuo pad. Zabili su još Torres i Danjuma

Nogometaši Villarreala priredili su senzaciju pobijedivši u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka u Torinu Juventus sa 3-0 nakon što je prvi susret  završio rezultatom 1-1.

Golove za pobjedu španjolskog sastava i plasman u četvrtfinale zabili su Gerard Moreno (78-11m), Pau Torres (85) i Danjuma (90+2-11m).

Champions League - Juventus v Villarreal

Juve je tako treću sezonu uzastopce ispao u osmini finala. Lani ih je izbacio Porto, a godinu dana prije toga i Lyon. S druge strane za španjolski klub ovo je bio tek treći nastup u fazi na ispadanje Lige prvaka. U debiju su dogurali do polufinala (2006), a tri godine kasnije do četvrtfinala, no oba puta su ispali do Arsenala.

Talijanski velikan je u prvom susretu na El Madrigalu poveo golom Dušana Vlahovića nakon svega 30 sekundi. Kako je Juve otvorio utakmicu činilo se da će rutinski do četvrtfinala. No Villarreal je uspio izjednačiti i izboriti remi uoči uzvrata u Torinu.

Torinska "Stara dama" je bila bliža pobjedi i u uzvratu, domaćin je imao nekoliko odličnih prilika, međutim tri "torpeda Žute podmornice" u završnici utakmice kreirala su senzaciju.

Champions League - Juventus v Villarreal

Prvu priliku na utakmici imao je Juventus u 11. minuti. Juan Cuadrado je centrirao u šesnaesterac, a Alvaro Morata pucao glavom. No, Geronimo Rulli je sjajno reagirao.

U 20. minuti Dušan Vlahović je odlično pucao s ruba kaznenog prostora, no Rulli je ponovo bio spreman. Samo dvije minute kasnije Rulli je bio svladan, no ovoga puta je okvir gola spasio goste. Mattia De Sciglio je odlično ubacio s lijeve strane, Vlahović je natrčao na loptu i opalio, ali je pogodio prečku.

Jedinu pravu priliku u prvom dijelu gosti su imali u 24. minuti kada je Giovani Lo Celso ostao sam na rubu kaznenog prostora i pucao, ali pored gola,

Champions League - Juventus v Villarreal

U nastavku susreta Juve je imao daleko veći posjed, ali ne i previše prilika. Adrien Rabiot je pucao u 58. minuti, ali nedovoljno snažno i nedovoljno precizno. Četiri minute kasnije priliku je imao Vlahović, ali nije bilo promjene rezultata.

Gosti u nastavku nisu bili opasni sve do 77. minute kada su izborili jedanaesterac. Francis Coquelin je pao nakon starta Danielea Ruganija, a sudac Szymon Marciniak nakon video provjere pokazao na bijelu točku.

Champions League - Juventus v Villarreal

Gerard Moreno je bio precizan za vodstvo "Žute podmornice". Sedam minuta kasnije Španjolci su zabili i drugi gol načinivši veliki korak do senzacije. Parejo je ubacio iz kornera, Serge Aurier prenio loptu glavom na drugu vratnicu gdje je bio Pau Torres pogodivši za 2-0.

Točka na "i" je stigla u 89. minuti iz novog kaznenog udarca. Moreno je pucao, De Light blokirao rukom, a sudac pokazao na jedanaesterac. Danjuma je bio siguran za konačnih 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, osmina finala 21:00 , Torino, Italija
Juventus
0 : 3
Villarreal
Moreno 78', Torres 85', Danjuma 90+1'
Sortiranje događaja
KRAJ!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaj! Nevjerojatno što smo vidjeli u Torinu. Čudno, nevjerojatno, recite kako god želite. Villarreal je prošao nekon što je većinu susreta bio totalno nemoćan. 

Juventus je dominirao gotovo cijeli susret, promašio nekoliko zicera, ali pokopao ih je njihov igrač. Rugani je u 78. minuti napravio naivan ili bolje reći glupav penal. Moreno je zabio za 1-0 i tu je krenuo pad. Domaćini se nisu mogli sastati s loptom, bili su u šoku, a nokaut je stigao sedam minuta kasnije kada je Torres pogodio za 2-0. U sudačkoj nadoknadi vidjeli smo novi penal kojeg je iskoristio Danjuma za velikih 3-0. 

Unai Emery imao je plan. Nije htio jurišati. Njegova momčad branila se gotovo cijeli susret i čekala protivničku pogrešku. Dočekala je u 78. minuti koja je odredila pobjednika. 

Villarreal ide u četvrtfinale, a Juve je i treću godinu zaredom izletio iz osmine finala!

90+1'

Gooooooooooooooooooooool. Danjuma je zabio za 3-0. Kakva blamaža moćnog Juventusa! U samo 12 minuta totalno potonuće. 

90'

Još jedan penal za Villarreal! Juveu prijeti katastrofa. De Ligt je dirao loptu rukom i dobio žuti karton. 

85'

Gooooooooooooooooool! Pa tko se ovome mogao nadati? Villarreal je bio nemoćan večeras, ali iz dvije najbolje šanse su zabili. Prvo je precizan bio Moreno, a sada Pau Torres nakon ubačaja iz kornera. Krasno je pogodio glavom u suprotne rašlje. 

85'

Juve više nema što čekati. Nisu stvorili niti jednu ozbiljniju šansu u drugom dijelu, kao da su i oni čekali neku pogrešku Villarreala. No, pogriješio je Rugani. 

Domaćini su pojačali ritam, moraju baciti sve karte u napad jer sve manje je vremena do kraja. 

Komentari 160