Obavijesti

Sport

Komentari 29

Krajan: Uložit ćemo protest jer Francuska ima neku privilegiju

Krajan: Uložit ćemo protest jer Francuska ima neku privilegiju
1

Nije u redu da se tako ponašaju. Porazgovarat ćemo sa supervizorom i takvo odugovlačenje bez opomena ne smije se događati u nedjelju. Francuzi imaju privilegiju, smeta me takva atmosfera, rekao je Krajan

VIDEO

Hrvatska Davis Cup reprezentacija nije uspjela pobijediti i treći susret u nizu protiv Francuske i tako bez problema riješiti pitanje pobjednika ovogodišnjeg finala Davis Cupa. Ivan Dodig i Mate Pavić pali su  nakon velike bitke parova protiv Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta nakon 3 sata i 42 minute igre. Hrvatski par izgubio je 3-1.       

- Teško mi je nešto pametno reći,  mislim da smo odigrali jako dobar meč gdje je odlučivala jedna lopta po setu. Prvi set smo izgubili zbog jedne greške, break pri 3-3... Oni su servirali jako dobro, reternirali su jako dobro. Drugi set isto tako... Ja sam servirao malo loše. Treći set su oni bili loši, mi smo imali dobar momentum i u četvrtom setu smo skoro sve odnijeli na svoju stranu. Zadovoljni smo sa svojom igrom, ali ostali smo kratki za jednu loptu. Idemo pozitivno sutra i nadam se da ćemo to završiti sutra - rekao je nakon meča Ivan Dodig kojem se u studiju HRT-a pridružio izbornik Željko Krajan:   

- Teško je bilo,  vidjeli smo da je bio dobar meč, Mi smo se malo mučili na početku, ali vidjelo se da su Francuzi danas igrali stvarno fantastično. Da je meč otišao u 5. set mislim da  bi oni potonuli i ž ao mi je što se to nije  dogodilo - rekao je izbornik.     

Riječ je ponovno preuzeo Dodig.

- Morali smo biti strpljivi i čekati, znali smo da će u jednom trenutku pasti. To je bilo kvalitetno s naše strane i čekali smo svoju priliku. Kada dođete u situaciju da igrate s tako kvalitetnim serverima u tiebreaku šanse su  uvijek 50-50. Oni  su to danas više željeli, publika ih je nosila, možda je u nekim trenucima bila i  preglasna, ali to je sve sastavni dio Davis Cupa.                      

-  Danas je bilo 25 tisuća ljudi, sutra još i više.  Stvarno je uživancija igrati pred ovakvom publikom kakav god bio rezultat. Ovo navijanje će sigurno ostati zapisano negdje duboko i vjerojatno ovakvo navijanje više nikad nećemo doživjeti.       

Bilo je kontroverzi oko odugovlačenja poena. Tako su neki gemovi trajali i preko 10 minuta.  

- Oni su odigrali jako kvalitetno taj gem, došli do tri break lopte... Nije dobro analizirati ovako vruće glave, ali u nekim situacijama smo dugo čekali između poena na što nismo navikli. Sudac je tu mogao malo bolje smirivati i bolje reagirati. Ali to je Davis Cup - rekao je Dodig dok je izbornik na tu temu dodao:

- Nije u redu da se tako ponašaju. Morat ćemo porazgovarati sa supervizorom i takvo odugovlačenje bez opomena ne smije se događati u nedjelju. Francuzi imaju privilegiju, smeta me takva atmosfera i uložit ćemo protest.

Za kraj je rekao.     

- Teško je reći tko će igrati sutra. Ne znamo što je s Tsongom. Teško nam je vidjeti tko će igrati, ali mi ćemo biti spremni za sve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu