Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kralj se počastio: LeBron kupio Mercedes vrijedan 1,5 mil. $

Kralj se počastio: LeBron kupio Mercedes vrijedan 1,5 mil. $

LeBron James je razmišljao kako da se počasti nakon što je osvojio novi naslov. Iako u garaži ima 13 limenih ljubimaca, to nije nikakav problem. Njima je odlučio priključiti još jednog...

VIDEO

U košarci je napravio sve. Ima četiri NBA naslova, četiri MVP nagrade, dva olimpijska zlata i već sad bi mogao u miru močiti noge u bazenu, uživati u kubankama i piti šampanjac. Ali on i u 35. godini života dominira u NBA ligi. 

Pokretanje videa...

LeBron puši cigaru i zove mamu 00:25

Dečko iz Akrona, Kralj, veliki LeBron James. U ligi se pojavio 2003. godine kao dio jednog od najjačih draftova u povijesti. Mnogi iz njegove generacije su se umirovili, neki nisu ni upola napravili koliko se očekivalo od njih, a on je i dalje tu. 

Veliki LeBron je prije nekoliko dana s Lakersima osvojio NBA naslov, svoj četvrti, a ukupno 17. u povijesti franšize. Kralj je jedva dočekao da izađe iz balona u Orlandu i pridruži se svojoj obitelji u raskošnoj vili u Los Angelesu. Nakon što je odmorio i podružio se s obitelji, razmislio je kako da se počasti. Iako u garaži ima 13 limenih ljubimaca, to nije nikakav problem. Njima je odlučio priključiti još jednog. 

Izbor je pao na Mercedes-Maybach G650 Landaulet koji je proizveden u samo 99 primjeraka, a priča se kako je zvijezda Lakersa za njega izdvojila 1,5 milijuna dolara. 

Jedan od razloga je i taj što je krov automobila visok 2,2 m pa LeBronu, koji je visok dva metra, glava neće zapinjati.

Osim ovog predivnog Mercedesa, čovjek čija se imovina procjenjuje na 480 milijuna dolara posjeduje još 13 automobila. Posebno je ponosan na svoju Chevy Impalu iz 1975. godine koja vrijedi 30.000 dolara.

U njegovoj garaži ponosno je smješten i Bentley Continental GT bijele boje kojeg je platio 218.000 dolara. Chevy Camaro SS iz 2010. godine vrijedi 25.000 dolara, a posebno mjesto u njegovom srcu ima Dodge Challenger SRT koji je obojen u boje Dallas Cowboysa, njegove najdraže momčadi, a njega je platio oko 50.000 dolara.

Ne bi to bilo to da njegovu garažu ne krasi i legendarni 'zlatni konj'. Zvijezda Lakersa ima čak tri Ferrarija. Ferrari 599 platio je 310.000 dolara, Ferrari F430 Spider 217.000,  a Ferrari 458 Spider 245.000 dolara.

Najskuplja zvjerka u njegovoj garaži je Lamborghini Aventador Roadster za kojeg je iskeširao čak 670.000 dolara. Posebno drag mu je Mercedes-Benz Maybach 57 S za kojeg ima specijalno dizajnirane registracije na kojima piše 'Kralj'. Tu je i Maybach S650 koji ga je koštao 200.000 dolara, a garaža strastvenog zaljubljenika u automobile ne može proći bez jednog Porschea. On se zaljubio u 911 Turbo S kojeg je platio 190.000 dolara. Ukupno je na sve automobile potrošio 2,1 milijun dolara.

Obzirom na četverogodišnji ugovor koji je potpisao s Lakersima, a koji će mu donijeti 153 milijuna dolara, ne sumnjamo da će se LeBron počastiti s još pokojom 'igračkom'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom