Obavijesti

Sport

Komentari 20

Rijeka je propustila nokautirati Belupo u prvom polufinalu...

Rijeka je propustila nokautirati Belupo u prvom polufinalu...
5

Rijeka je pobijedila Slaven Belupo 2-1 u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa na Rujevici. Bezjak i Matei zabili su za Rijeku, a Soren Christensen pogodio je za goste

VIDEO

Rijeka je napravila koračić prema finalu Kupa, ali daleko je to od konačnog rješenjea. Riječani su na Rujevici pred oko 4000 navijača pobijedili Slaven Belupo 2-1 u prvoj utakmici polufinala.

Florentin Matei bio je ključan čovjek Kekove momčadi. Prvo je u 10. minuti sjajno prošao po lijevoj strani i nakon njegove povratne lopte Roman Bezjak zakucao je za vodstvo Rijeke, a pet minuta kasnije Matei je sve napravio sam i zabio za 2-0.

Rijeka je bila puno bolja, dominirala je od prve minute, ali samo jedna mala neopreznost i Belupo je zabio važan gol u gostima uoči uzvrata u Koprivnici. Kekova momčad bila je agresivna i visoko je pritiskala zadnju liniju gostiju.

Belupo na to nije imao odgovor. Imali su gosti šanse, ali one su bile rijetka pojava na utakmici. No jedna je lopta ipak ušla iza leđa Rijekinog golmana. Belupo je krenuo u protunapad preko desne strane, a Danac Soren Christensen naklonio se i
zabio za 1-2 u 71. minuti utakmice. Mogla je Rijeka slaviti i uvjerljivije. Balaj je u  sudačkoj nadoknadi pogodio prečku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rijeka je ovom pobjedom prekinula neugodan niz u utakmicama protiv Slavena. Do večeras "farmaceuti" su bili jedina momčad uz Inter u HNL-u koju Rijeka ove sezone nije dobila, a posljednjih šest utakmica ove dvije momčadi završile su bez pobjednika.

Sutra igraju Hajduk i Dinamo (18.00).

Osmina finala Kupa, prva utakmica:

Rijeka - Slaven Belupo 2-1 (Bezjak 10, Matei 15 / Christensen 71)

UŽIVO, Rijeka - Slaven Belupo 2-1

90'+2' Kraj utakmice! Rijeka je pobijedila Belupo 2-1 u prvoj utakmici polufinala Kupa.

71' 2-1 Soren Christensen! Ovaj put nema zaleđa. Slaven Belupo zabio je važan gol na Rujevici. Smanjio je Danac Christensen nakon ubačaja s desne strane.

56' Belupo je zabio, ali iz zaleđa. Opravdano poništen gol gostima.

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

45' Kraj prvog dijela. Rijeka nakon 45 minuta vodi protiv Belupa 2-0.

30' Rijeka dominira na Rujevici. Gosti nisu složili niti jednu opasnu akciju.

15' 2-0 Florentin Matei! Rijeka vodi 2-0! Opet sjajni Matei. Ovoga puta u ulozi strijelca. Velika pogreška igrača Belupa, Matei uzima loptu i sam kreće po lijevoj strani. Odličan udarac od prečke za povećanje vodstva Rijeke.

10' 1-0 Roman Bezjak! Sjajna akcija Rijeke po lijevoj strani, Tomasov nije uspio zabiti nakon povratne lopte koju je poslao Matei, ali njegovu pogrešku ispravio je Bezjak koji je iz blizine zakucao loptu za vodstvo Rijeke.

1' Počela je utakmica na Rujevici pred oko 4000 ljuidi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi