Sport

Komentari 10

Kraljice šoka opet u akciji: Sad ih možete gledati i na TV-u...

Kraljice šoka opet u akciji: Sad ih možete gledati i na TV-u...

Od srijede do petka u Poreču se igra HEP Croatia kup, nikad jači s gošćama iz Nizozemske i Brazila. Nema izbornika Šoštarića, pa će Hrvatsku u srijedu i petak voditi Snježana Petika, a prijenos je na RTL-u 2

Dok su klubovi u Hrvatskoj na šestotjednoj pauzi, reprezentacija se vraća u pogon. Ovaj puta uz utakmice, za razliku od prošlog mjeseca kada su se hrvatske rukometašice okupile prvi put od europske bronce, samo uz treninge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Od srijede do petka u Poreču se igra HEP Croatia kup, nikad jači s gošćama iz Nizozemske i Brazila, aktualnim i bivšim svjetskim prvakinjama što sve govori o snazi turnira. Ni treći put zaredom, nažalost, stanje u reprezentaciji nije idealno, korona virus ponovno je u izolaciji ostavio izbornika Nenada Šoštarića, s njim su još van ove akcije i Larissa Kalaus, Paula Posavec i Korina Karlovčan.

Snježana Petika, Šoštarićeva pomoćnica, opet će biti v. d. izbornika reprezentacije, sada i u službenim utakmicama.

- Nadam se da ću opravdati povjerenje. Turnir je jak, vjerujem da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu i nastaviti kontinuitet igara s Eura. Imamo sve preduvjete za to.

Hrvatska će turnir otvoriti u srijedu protiv Nizozemske u 20 sati uz prijenos na RTL-u 2, dan kasnije igraju Brazil i Nizozemska te završnog dana Hrvatska i Brazil, također u 20 sati. 

- Nizozemska ima nekoliko izostanaka jer su se zarazile njihove igračice koje igraju u Borussiji Dortmund, no vratile su im se Polman, MVP prošlog SP-a na kojem su bile prvakinje, te kapetanica obrane Broch. Možda su, bez obzira na izostanke, i jače nego na Euru. Brazil, pak, dugo nije igrao, pa ne znamo puno o njihovoj igri, ali to su igračice koje igraju po Europi. Igraju u četvrtak, pa ćemo vidjeti što mogu.

Najčitaniji članci