Obavijesti

Sport

Komentari 19

Kramarić: Puno nam znači kad vidimo navijače u redu za karte

Kramarić: Puno nam znači kad vidimo navijače u redu za karte
4

Dva dana prije utakmice protiv Grčke na Maksimiru, Mario Mandžukić ostao je raditi u teretani po posebnom programu, a na trening je stigao i predsjednik HNS-a Davor Šuker

VIDEO

Prije nego je Zlatko Dalić odveo igrače na trening na glavni teren maksimirskog stadiona, dva dana uoči prve utakmice razigravanja za SP 2018. godine protiv Grčke, Andrej Kramarić i Ante Rebić popričali su s nama u miks zoni.

Prema svemu sudeći, Grke će u četvrtak dočekati preko 20.000 navijača. HNS je objavio kako je zbog velikog interesa navijača otvorio tribine Sjever gore i Zapad gore, a one dugo nisu bile otvorene.

- Drago mi je da će stadion biti dobro popunjen. Puno nam znače slike koje vidimo ispred Maksimira, redovi za karte... Nadamo se kako će teren biti dobar. Naravno da neće biti lako - rekao je Andrej Kramarić.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:05

I Šuker došao, Mandžo nije trenirao

Odigrao je Kramarić fantastičnu utakmicu u Kijevu, takvo njegovo izdanje u četvrtak značilo bi da je Hrvatska na korak od Svjetskog prvenstva. No s druge strane je Grčka, koja može zagorčati život i najboljima.

- Neću sebe stavljati u prvi plan, nije važan pojedinac, ali nadam se kako mogu pružiti partiju kao u Kijevu. Nadam se da možemo sve završiti u prvoj utakmici kao što je to bio slučaj protiv Turske, da nam u uzvratu bude lakše, ali svjesni smo da neće biti lako.

- Moramo biti strpljivi jer nije lako igrati protiv reprezentacija koje se brane. Atmosfera u momčadi je svarno odlična i jedva čekamo da utakmica počne - dodao je Kramarić.

Na trening je došao i Davor Šuker, ali nismo vidjeli Marija Mandžukića. On je, po preporuci liječnika, ostao raditi po posebnom programu u teretani.

Rebić: Baš su prgavi

Vratio sam se u reprezentaciju nakon dvije i pol godine, nije me bilo od Italije. Izbornik Dalić pratio je moje igre i rekao da računa na mene. Osjećam se dobro. Posljednjih godinu i pol igram u kontinuitetu. Sigurno da protiv Grčke neće biti lako, kaže Ante Rebić.

Igra sjajno pod vodstvom Nike Kovača u Eintrachtu. Baš ga je Kovač prvi put pozvao u reprezentaciju.

- Eto, Niko mi vjjeruje i putevi nam se očito stalno susreću - kaže Rebić i nastavlja.

- Od grčkih igrača poznajem samo dva braniča koja igraju u Bundesligi. Sokratis iz Borussije je jedan od najneugodnijih stopera protiv kojih sam igrao. Oni su u reprezentaciji puno 'prljaviji' nego kad igraju za klub, igraju puno prgavije  - dodaje Rebić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba