Obavijesti

Sport

Komentari 11

Kramarić zabio za Hoffenheim! Cityju prvi set protiv Šahtara

Kramarić zabio za Hoffenheim! Cityju prvi set protiv Šahtara
2

Andrej Kramarić zabio je za Hoffenheim u 2-2 remiju u gostima kod Lyona. Francuzi su imali 2-0, Krama je zabio u 65. minuti s ruba šesnaesterca. Kaderabek je pogodio u nadoknadi za 2-2

VIDEO

Lyon i Hoffenheim odigrali su 2-2 u skupini F premda je domaćin imao 2-0 i igrača više. Jedan od tvoraca preokreta bio je naš Andrej Kramarić.

"Lavovi" su poveli u 20. minuti golom Nabila Fekira iz akcije u kojoj je domaćin tri puta opasno prijetio, a tek je Fekir zabio. Prvo je Mendy pogodio vratnicu, potom je Ndomdepe pucao, Oliver Baumann obranio, da bi Fekir iz trećeg pokušaja pospremio loptu u mrežu. Osam minuta kasnije već je bilo 2-0. Ndomdele je pucao, a lopta je pogodila njemačkog stopera, promijenila smjer i završila u golu. 

U 51. minuti gosti su ostali s igračem manje, nakon što je isključen Kasim Nuhu, no u 65. minuti su se golom Andreja Kramarića vratili u život. Hrvatski napadač je povukao loptu gotovo s centa i udarcem s ruba kaznenog prostora svladao Anthonyja Lopesa.

Neumorni Nijemci su u trećoj minuti nadoknade uspjeli izjednačiti, a u akciji je sudjelovao i Kramarić. Hrvatski reprezentativac je ubacio iz slobodnog udarca, Joelinton prebacio glavom na drugu vratnicu, gdje je Pavel Kaderabek zabio za 2-2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na ljestvici vodi Manchester City s devet bodova, Lyon ima šest, Hoffenheim tri, a Šahtar dva boda.

City je razbio Šahtar 6-0. "Građani" su poveli u 13. minuti golom Davida Silve, međutim najzaslužniji za pogodak bio je Riyad Mahrez koji je na krilu 'polomio' gostujuću obranu, a potom uputio oštru prizemnu loptu u kazneni prostor.

Susret je obilježio događaj iz 24 minute kada je Kassai poklonio kazneni udarac domaćinu. Raheem Sterling je odglumio prekršaj, mađarski sudac 'nasjeo' i pokazao na bijelu točku, a kazneni udarac je sigurno realizirao Gabriel Jesus.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika, ako ih je uopće i bilo, razriješio je Sterling golom u 50. minuti utakmice. Na 4-0 je povisio Jesus u 73. minuti golom iz još jednog jedanaesterca, među strijelce se upisao i Mahrez u 83. minuti, da bi golijadu zaključio Jesus svojim trećim golom na utakmici.

U skupini E Bayern München našeg Nike Kovača je na Allianz Areni pobijedio AEK 2-0, a oba gola je zabio Robert Lewandowski. Prvi pogodak poljski napadač je zabio u 31. minuti iz kaznenog udarca, a za 2-0 je zabio u 72. minuti.

Za goste nije nastupio hrvatski nogometaš Marko Livaja. Bila je to posljednja, od četiri utakmice kazne koju je dobio Marko Livaja zbog nesportskog poteza u kvalifikacijama Lige prvaka kada je nakon utakmice nogom u prsa udario igrača mađarskog Vidi MOL-a Danka Lazovića.

U drugom susretu Benfica i Ajax su odigrali 1-1. Jonas je doveo Benficu u vodstvo u 29. minuti, a izjednačio je Dušan Tadić u 61. minuti. Na ljestvici vodi Bayern sa 10 bodova, Ajax ima osam, Benfica četiri, a AEK je bez bodova.

LIGA PRVAKA, 4. kolo:

SKUPINA E

  • Bayern - AEK 2-0 (Lewandowski 31pen, 72)
  • Benfica - Ajax 1-1 (Jonas 29//Tadić 61)
  • POREDAK: Bayern 10, Ajax 8, Benfica 4, AEK 0.

SKUPINA F

  • Lyon - Hoffenheim 2-2 (Fekir 20, Ndombele 28//KRAMARIĆ 65, Kaderabek 90+2)
  • Manchester City - Šahtar 6-0 (David Silva 10, Jesus 24pen, 72pen, 90+2, Sterling 49, Mahrez 84)
  • POREDAK: Manchester City 9, Lyon 6, Hoffenheim 3, Šahtar 2.

SKUPINA G

  • CSKA Moskva -  Roma 1-2 (Sigurdsson 50//Manolas 4, Pellegrini 59)
  • Viktorija Plzen - Real Madrid 0-5 (Benzema 21, 37,Casemiro 23, Bale 39, Kroos 67)
  • POREDAK: Roma i Real Madrid po 9 bodova, CSKA 4, Viktorija 1

SKUPINA H

  • Valencia - Young Boys 3-1 (Santi Mina 14, 42, Soler 56//Assale 37)
  • Juventus - Manchester United 1-2 (Ronaldo 65//Mata 86, Alex Sandro 90ag)
  • POREDAK: Juventus 9, Manchester United 7, Valencia 5, Young Boys 1. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram