Obavijesti

Sport

Komentari 6

Sosin Stuttgart pobijedio Kramin Hoffenheim; Gvardiol igrao u pobjedi RB Leipziga

Sosin Stuttgart pobijedio Kramin Hoffenheim; Gvardiol igrao u pobjedi RB Leipziga

RB Leipzig pobijedio je Bochum s 3-0, a sva tri gola domaćin je zabio u posljednjih 20 minuta utakmice. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je cijeli susret u dresu Leipziga

VIDEO

U susretu sedmog kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Dortmund pobijedila je Augsburg s 2-1, dok je Borussia iz Moenchengladbacha na gostovanju porazila Wolfsburg sa 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Borussia Dortmund

Pokretanje videa...

Borussia Dortmund 00:19

Momčad iz Dortmunda je do pete pobjede sezone stigla golovima Raphaela Guerreira iz penala u 10. minuti, te Juliana Brandta u 51. minuti. Za goste je zabio Andi Zeqiri u 35. minuti.

Borussija iz Moenchengladbacha je na gostovanju porazila Wolfsburg sa 3-1. Gosti su već nakon sedam minuta vodili sa 2-0 golovima Breela Embola (5) i Jonasa Hofmanna (7). Smanjio je Luca Waldschmidt u 25. minuti.

U 76. minuti domaćin je ostao s igračem manje nakon što je Maxence Lacroix skrivio kazneni udarac, no Lars Stindl je loše pucao s bijele točke i njegov udarac je Koen Casteels obranio. Ipak, u posljednjim trenucima susreta gosti su iz kontre zabili i treći gol, a pogodak je postigao Joe Scally.

Bundesliga - Borussia Dortmund v FC Augsburg

Stuttgart je identičnim rezultatom pobijedio Hoffenheim. Za domaći sastav zabili su Marc Kempf (19), Konstantinos Mavropanos (60) i Roberto Massimo (81), dok je za goste poraz ubažio Jacob Larsen (84).

Borna Sosa je za Stuttgart igrao do 90. minute, dok je Andrej Kramarić u gostujućim redovima igrao cijeli susret.

Freiburg je nastavio nizati odlučne rezultate, u Berlinu je pobijedio Herthu sa 2-1 i sada je treći na ljestvici, uz Bayern jedini bez poraza.

U susretu sedmog kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig je pobijedio Bochum sa 3-0, a sva tri gola domaćin je zabio u posljednjih 20 minuta utakmice.

Njemački doprvak je tek u posljednjih 20 minuta uspio slomiti pretposljednji Bochum.

Gosti su se dobro držali do 70. minute kada je Andre Silva zabio za 1-0. Tri minute kasnije Christopher Nkunku je povisio na 2-0, a isti je igrač u 79. minuti razriješio sve dvojbe postigavši i treći pogodak domaćeg sastava.

Joško Gvardiol je odigrao cijeli susret za Leipzig koji je skočio na sedmo mjesto.

Na ljestvici vodi Bayern sa 16 bodova ispred Borussije Dortmund i Freiburga koji imaju po 15 boova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana