Obavijesti

Sport

Komentari 24

Kranjčar: Nemamo desno krilo i kaj sad? Kanada neće moći s nama kao s Belgijom, bit će 3-0!

Kranjčar: Nemamo desno krilo i kaj sad? Kanada neće moći s nama kao s Belgijom, bit će 3-0!
8

Belgijci su imali problem jer De Bruyne je teško dobivao lopte i ljutio se zbog toga, teško je lopta dolazila do njega. Mi nećemo imati taj problem uz Luku, Kovu i Broza, kao i stopere koji igraju bez problema

VIDEO

Izgubil sam! Ali bio je jako lijep tenis i zasluženo su nas pobijedili, 'pohvalio' se Niko Kranjčar, dok je popravljao znojnu frizuru.

Na Šalati je zaigrao na najvećoj turneji tenisača rekreativaca Stars Open Touru. U paru s Paurovićem izgubio je od Pocrnića i Miličića.

Pokretanje videa...

Goran Ivanišević na Stars Open Touru 00:53

- Kao klinac sam igrao tenis, a tijekom nogometne karijere manje, uglavnom ljeti. Ova turneja je odlična stvar za rekreativce, a ja ću dolaziti kad god ću imati vremena. Od nogometaša uglavnom igram protiv Hrvoja Čale, s ostalima nisam.

I baš tako neredovito prati i Svjetsko nogometno prvenstvo. No, od Hrvatske očekuje puno. 

Zagreb: Niko Kranj?ar igrao na Stars Open Touru

- Remi s Marokom nisam vidio kritično kao neki, niti sam pesimist da obezvrjeđujem bod. Možda smo malo hrabrije i konkretnije mogli igrati i biti opasniji, ali još su dvije utakmice i dovoljno smo kvalitetni da ćemo proći skupinu. Nisam zabrinut.

Kanada je pokazala protiv Belgije da je vrlo neugodna.

Zagreb: Na memorijalnom turniru Zlatko Cico Kranjčar snage odmjerili veterani Dinama i Glumci

- Bolja je nego što smo mislili mi koji je nismo gledali. Ma naši će se dići i Kanada je super, ali mi ćemo imati kontrolu igre, uz naše vezne igrače i stopere Kanađani neće moći raditi pritisak kao protiv Belgije. Belgijci su imali problem jer De Bruyne je teško dobivao lopte i ljutio se zbog toga, teško je lopta dolazila do njega. Mi nećemo imati taj problem uz Luku, Kovu i Broza, kao i stopere koji igraju bez problema - secirao je Niko i nastavio:

- Vjerujem u kvalitetu i iskustvo koje imaju naši igrači i izbornik i nemam nikakve bojazni. Maroko ima najboljeg desnog beka Hakimija, ima Ziyecha, da smo se otvorili, mogli su nas kazniti. Nismo bili hrabri da se otvorimo, a opet smo imali najbolju šansu na utakmici. No, naši navijači valjda očekuju da svakoga pobijedimo 2-0, a ne ide to baš tako.

Zagreb: Poznati dolaze na utakmicu UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid

Dotaknuo se i sastava:

- Ne vidim problem u desnom krilu. Juranović može proći, a krilni igrač ući unutra. Da, nemamo vrhunsko desno krilo, i kaj sad? Krojiš momčad s onim što imaš, a svi dečki imaju kvalitetu, i Pašalić i Vlašić, pa i Oršić i Kramarić mogu na toj poziciji. I veće reprezentacije kroz povijest nisu imale sve pozicije pokrivene na najvišem nivou. Napad? Ne znam, nisam tamo s momčadi, a Kanadu sam gledao samo 60 minuta protiv Belgije, tako da ne želim govoriti tko bi trebao igrati. Ali, bez brige, dobit ćemo 3-0! - optimistično je zaključio Niko.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom