Obavijesti

Sport

Komentari 13

Istra otkinula bod Oreščaninu u debiju, Lovrić se ispromašivao

Istra otkinula bod Oreščaninu u debiju, Lovrić se ispromašivao
18

Borbeni Puljani nisu dozvolili Gorici da se razmaše, a u 57. minuti došli su i do vodstva golom Mateja Vuka. No samo deset minuta poslije izjednačio je Aleksandar Jovičić, koji je krvario u prvom dijelu

U prvoj utakmici Prve HNL u 2021. godini Istra 1961 i Gorica su igrale 1-1 (0-0). Bila je to prva utakmica Siniše Oreščanina kao novog trenera Gorice.

Povela je Istra 1961 golom Vuka (57), a poravnao je Jovičić (68).

Pokretanje videa...

01:50

Domaći su poveli nakon što je Vuk dobro pratio akciju Fuentesa čiji je udarac obranio vratar Gorice Banić, no na odbijenu loptu najbrže je reagirao domaći napadač. Desetak minuta potom gosti su stigli do poravnanja kada je Jovičić bio najviši u skoku po izvedenom udarcu iz kuta.

Kristijan Lovrić, inače nemilosrdan iz slobodnih udaraca, nije imao svoj dan. Sva tri udarca nisu izazvala probleme Lovri Juricu.

Istra 1961 ostala je posljednja na ljestvici sa 10 bodova iz 13 susreta, dva od devetog Varaždina i osme Lokomotive koji su odigrali tri, odnosno jednu utakmicu više. Gorica je sa 30 bodova ostala treća, sada ima tri boda manje od vodećeg Dinama i drugog Osijeka s tim da je odigrala susret više od Dinama, a susret manje od Osijeka.

Bio je to zaostali susret 14. kola, dok će od 18 sati zaostali susret 6. kola igrati Dinamo i Rijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 15. kolo (zaostala utakmica) 16.00 , Pula, Aldo Drosina
Istra
Vuk 57'
1 : 1
Gorica
Jovičić 67'
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj! Istra je remizirala s Goricom i pomrsila joj planove u borbi za vrh. Oreščaninova nova momčad tako ostaje treća s tri boda zaostatka za Dinamom i Osijekom i utakmicom više od "modrih", odnosno manje od "bijelo-plavih".

90+3'

Istra traži penal zbog igranja rukom Jovičića, Vučković kaže - faul u napadu.

89'

Juric krade vrijeme, Istra je nadomak velikog boda koji će je ostaviti na posljednjem mjestu ljestvice, ali s dva boda manje od Varaždina koji ima čak tri utakmice više.

86'

Kim griješi, Lovrić daje do Mudrinskog koji mrvicu kasni na uklizavanju... Lisica i Halilović zamijenili su Gržana i Blagojevića.

77'

Ulazi u drugi pulski Kim, Kyu-hyeong, umjesto Josipa Špoljarića.

Komentari 13