Sport

Komentari 5

Kreću i rukometaši: Červar na početku priprema bez najboljih

Kreću i rukometaši: Červar na početku priprema bez najboljih

Popis nije potpun jer nema "nijemaca" (Musa, Mamić, Marić, Martinović, Duvnjak) koji tradicionalno zadnji završavaju (27. prosinca), a kasnije će se uz Duvnjaka priključiti Cindrić i Štrlek, koji će, također, do 29. biti u Kolnu na Final Fouru Lige prvaka

Dok rukometašice uživaju u bajci u Koldingu, polako kreću i rukometaši. Njih za točno mjesec dana čeka Svjetsko prvenstvo u Egiptu (13. - 31. siječnja), pa je Lino Červar pozvao 19 igrača za prvu pripremnu fazu u Poreču koja starta 26. prosinca i trajat će do 30. Sve, jasno, nakon testiranja u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: Rukometaši bodre rukometašice

Popis nije potpun jer nema "nijemaca" (Musa, Mamić, Marić, Martinović, Duvnjak) koji tradicionalno zadnji završavaju (27.), a kasnije će se priključiti Cindrić i Štrlek, koji će, uz Duvnjaka, do 29. biti u Kolnu na Final Fouru Lige prvaka. Prvu će fazu propustiti i Karačić i Stepančić koji još nije fit nakon ozljede. Svi se oni očekuju 1. siječnja.

Ima i novih lica, Janko Kević koji igra majstorski u Nexeu ove sezone, Pribetić je prošle godine kratko osjetio seniorsko okruženje, Grahovac također, a zatrebaju li, u rezervi čekaju Mandalinić čije su šuterske mogućnosti, koje u Pelisteru opet izgledaju moćno, svakako dobrodošle, Matanović, Car i Gadža.

Plan prije odlaska u Egipat, gdje smo u skupini s Japanom, Angolom i Katarom, jest odigrati dvije utakmice protiv Španjolske u okviru Europskog kupa. Prvu u Poreču 5. siječnja i uzvrat u Madridu četiri dana kasnije.

Popis za prvu fazu priprema:

Rezervni igrači (dolaze u slučaju naknadnog poziva):

Najčitaniji članci