Obavijesti

Sport

Komentari 5

Krenula i Copa: Brazil je razbio Venezuelu, slavila i Kolumbija

Krenula i Copa: Brazil je razbio Venezuelu, slavila i Kolumbija

Nakon razbuktavanja epidemije u svlačionici Venezuela se nije mogla oduprijeti favoriziranom suparniku koji su do pobjede vodili Marquinhos, Neymar i Barbosa. Kolumbijci su pobijedili Ekvador

VIDEO

Domaćini i branitelji naslova južnoameričkog prvaka Brazil uspješno su sinoć otvorili Copa America pobjedom od 3-0 nad Venezuelom, dok su u drugoj utakmici prvog dana skupine B dana Kolumbijci svladali Ekvador 1-0.

Venezuela je nastupila desetkovana, naime, nakon što je na Covid-19 bilo pozitivno osam igrača i dva člana stožera, u reprezentaciju je pozvano 15 novih igrača u Brazil neposredno prije početka prvenstva. Južnoamerički nogometni savez Conmebol odavno je ukinuo ograničenja za broj nogometaša koji se mogu zamijeniti nakon što se u momčadi pojavi zaraza korona virusom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:43

Golove za Brazil zabili su Marquinhos nakon kornera Neymara u 23. minuti, Neymar iz jedanaesterca u 64. minuti i Gabriel Barbosa u 89. minuti.

Copa America 2021 - Group A - Brazil v Venezuela

S druge strane, Kolumbija se osvetila Ekvadoru za visoki poraz u studenom (6-1) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine i pobijedila u uvodnoj utakmici ovog prvenstva.

Copa America 2021 - Group A - Colombia v Ecuador

Junak utakmice bio je Edwin Cardona, koji je u 42. minuti volejom u Pantanal Areni zabio gol. Regularnost pogotka bila je upitna jer su suci sumnjali na zaleđe no pregledom VAR videosnimke utvrđeno je da je sve bilo regularno. 

Nekoliko tjedana prije početka turnira, prvo je domaćinstvo otkazala Kolumbija, a zatim i Argentina nakopn čega je Conmebol preselio natjecanje u Brazil.

Natjecanje se nastavlja danas utakmicama iz skupine A, prvu utakmicu igraju Argentina i Čile, a drugu Paragvaj i Bolivija. U skupini B Brazil u četvrtak igra protiv Perua, a Venezuela protiv Kolumbije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu