Obavijesti

Sport

Komentari 14

Kristan: Nisam zatvorio vrata Medveščaku, kao ni oni meni

Kristan: Nisam zatvorio vrata Medveščaku, kao ni oni meni
3

Istina da mi je ugovor s Medveščakom istekao, ali ja sam s ljudima u klubu ostao u dobrim odnosima. Nisam zatvorio vrata za sobom, a nisu ni oni meni, kaže Kristan

VIDEO

Slovenski golman Robert Kristan posljednje četiri godine bio je član Medveščaka. Ugovor s 'medvjedima' mu istječe u travnju, ali nastavak suradnje je moguć, iako je Kristana jako pogodila optužba da je na trening došao pijan.

- To je knjiga koju sam već zatvorio, ali ako želite pojašnjenje, ja ću ju ponovno otvoriti. Ono što mi se dogodilo nije bilo lijepo. Meni je sve to izgledalo jako neprofesionalno od Medveščaka, pogotovo zato što su priču pustili u javnost. Isto tako treba istaknuti da je taj dan bio samo trening golmana, ali je to trener iskoristio u svoju korist. Samo to je čekao. On nije poštovao sve igrače isto - rekao je Kristan za Sport-tv.si te dodao:

- Zaslužio sam veće poštovanje nakon četiri godine u klubu i svega što sam mu dao, a oni su me ocrnili u medijima. Znalo se dogoditi da smo, mi igrači, popili koje pivo kako bi se opustili, ali to se nije oglašavalo na sva zvona. Raymond je vjerojatno napravio taj pritisak na njih da objave. Srećom, uprava je progledala i otpustila Raymonda zbog takvih igrica, ali i slabih rezultata.

Odlaskom Raymonda vrata Medveščaka ponovno su mu otvorena.

- Istina da mi je ugovor s Medveščakom istekao, ali ja sam s ljudima u klubu ostao u dobrim odnosima. Nisam zatvorio vrata za sobom, a nisu ni oni meni. Da je ostao trener, oni na mene više ne bi mogli računati. Sada je trener otišao pa je to prilika da me vrate u Medveščak. Ja ću se sigurno vratiti u Zagreb, možda već iduće sezone, međutim sada sam u potrazi za novim klubom - rekao je slovenski golman.

Ruski KHL u koji bi Medveščak mogao ući, veliki bi to motiv bio i za Kristana kojem je san braniti u toj ligi.

- Neću reći da bih zbog toga sigurno ostao. Želja mi je jednog dana braniti u KHL-u, ali ne znam hoće li to biti u Medveščaku. Ako bi Medveščak ušao u tu ligu, to bi bilo nešto nevjerojatno, a to više ne izgleda kao nemoguća misija. Sve što mogu reći je neka nas iznenade - rekao je Kristan, te za kraj progovorio o glasinama da klub nekim igračima duguje novac.

- Meni je ugovor s Medveščakom još uvijek aktivan do kraja travnja. I dok god ne dobijem uplatu za travanj, nikom neću ništa predbacivati. Nakon toga ću vidjeti koliki se dug stvorio. U Medveščaku je kroz ovih nekoliko godina prošlo puno hokejaša koji su klub napuštali s različitim pričama. Daleko od toga, da su njihove riječi bile neistinite, ali više od toga stvarno neću reći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta