Obavijesti

Sport

Komentari 47

'Svoj posao završio sam kada sam osigurao opstanak u ligi'

'Svoj posao završio sam kada sam osigurao opstanak u ligi'
1

U šest dana ovo nam je treća utakmica, a nemamo igrača da osvježimo momčad, a opet za tri dana igramo s Belupom, rekao je Krstičević uoči Cibalije na Poljudu

VIDEO

Uoči gostovanja Cibalije na Poljudu, trener Mišo Krstičević opet zbraja izostanke. Činjenica je da mu je veći dio postave pod liječničkim nadzorom, tako da je morao priključiti i juniora Pašalića, kako bi uopće imao 18 igrača za zapisnik. No da ne bi bilo zabune, odmah je naglasio kako se radi o mehaničkim ozljedama, posljedicama udaraca, a ne posljedicama treninga.

- Andrijašević, Maloča i Oremuš nam neće biti na raspolaganju zbog ozljeda, ovu dvojicu koji su otputovali u Njemačku po maske, Milovića i Jonjića niti ne zbrajam više, nema ni Vršajevića koji ima crveni karton, Milić i Tomaš su od ranije dobili udarce, Ozobića nema odavno... - zbrajao je Mišo Krstičević, koji se malo naljutio na pitanje koje već dugo visi u zraku.

Ako je već toliko ozlijeđenih, nije li vrijeme da nastupe mladi, Kiš, Bašić, Mikanović, koji se najavljuju kao budućnost kluba?

- Ako će mi netko u klubu potpisati da možemo izgubiti utakmicu, ja ću ih staviti sve da igraju. Istina je da moramo promovirati mlade igrače, ali lako je mladoga igrača staviti s iskusnima. Ali natovariti im na leđa da moraju sami iznijeti teret ovakve utakmice, tu bi moglo biti problema... Moramo voditi računa o imenu i reputaciji kluba. Znate što je bilo lani, kad sam pred kraj sezone stavio nekoliko mladih igrača, pa je ''puklo po mojoj glavi'' zbog serije poraza.

Krstičević i inače teško prima kritike, smeta mu kad se propituje zašto netko igra, drugi ne, zašto nekoga vadi...

- Pitali su me u Zagrebu zašto sam mijenjao Kouassija. A što da kažem, imao je temperaturu, tegobe, bio je iscrpljen jer je povraćao cijelu noć... Imam ja razloge o kojima ne moram govoriti. Mi smo nakon Dinama najefikasniji i najmanje golova primamo, a o glupostima ne moram i ne želim govoriti. Od koga smo izgubili? Od Dinama, ne bih ni komentirao kako, i od Istre, a Pamić je nakon utakmice kazao da su sretno pobijedili. Obzirom na sve, ja sam prezadovoljan. Uostalom, zna se što se od nas tražilo prije sezone, onog trenutka kad smo osigurali opstanak, ja sam svoj posao završio.

Riječ - dvije progovorio je i o Cibaliji.

- Igraju kvalitetno u gostima, svakako opuštenije nego kući. Najavljuju dobar rezultat, obećavaju da će se potruditi, ali i mi ćemo. U šest dana ovo nam je treća utakmica, a nemamo igrača da osvježimo momčad, a opet za tri dana igramo s Belupom. No unatoč tome, dat ćemo sve od sebe da odigramo maksimalno angažirano, da budemo što bliže vrhu i da ne ulazimo kalkulantski, zbog onih što ispadaju. Igrat ćemo s najboljom momčadi i nadamo se pobjedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao