Obavijesti

Sport

Komentari 458

Dinamo se mučio, ali onda su Oršić i Majer riješili na mišiće

Dinamo se mučio, ali onda su Oršić i Majer riješili na mišiće
7

Dinamo je prije utakmice ostao i bez Theophilea u već ionako krnjoj obrani, a prvih 45 minuta 'modri' su se baš mučili. Lokomotiva je tad bila bolja, ali u drugom poluvremenu sve je bilo drukčije

Dinamo je slavio 1-0 protiv Lokomotive na Maksimiru u šestom kolu HNL-a.

Eksperiment Krznara nije uspio, ali Livaković mu je - kupio mir
Eksperiment Krznara nije uspio, ali Livaković mu je - kupio mir

Momčad Damira Krznara u utakmicu je ušla u teškoj situaciji. Bez nekoliko bitnih igrača van stroja, od čega su većina obrambeni, i nakon teškog poraza od Šerifa 3-0 u Tiraspolu. Sve je to ostavilo traga na izmiješanom sastavu kojeg je Krznar izbacio na teren na početku utakmice, a uoči početnog zvižduka ostao je i bez Theophilea koji nije igrao zbog glavobolje.

Theophile se ipak nije ozlijedio: Propustio meč zbog glavobolje
Theophile se ipak nije ozlijedio: Propustio meč zbog glavobolje

Priliku su u momčadi dobili Marko Bulat, Amer Gojak, Deni Jurić i neki drugi, no prvih 45 minuta izgledalo je - jako blijedo. Krznar je zato na poluvremenu izvukao Kastratija i Menala, Ivanušeca vratio na krilo, a onda su Lovro Majer i Mislav Oršić počeli gristi.

Iz akcije u akciju pokazivali su veću individualnu kvalitetu, a sve je to došlo na naplatu u 77. minuti. Tada je Bruno Petković, koji je također ušao u drugom poluvremenu, briljantno prebacio loptu prema Čopu. Čop ju je prsima spustio Oršiću, a ovaj je rutinski zabio za 1-0.

Lokomotiva je u sudačkoj nadoknadi imala nevjerojatnu, baš nevjerojatnu šansu. Hoxha je dobio loptu sam kao duh na pet metara od gola,  no pogodio je Livakovića u glavu!

I Dinamo i Lokomotiva sad imaju po deset bodova. 'Lokosi' su treći, Dinamo četvrti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 6. KOLO 21:00 , Stadion Maksimir, Zagreb
Dinamo
Oršić 77'
1 : 0
Lokomotiva
Sortiranje događaja
90+3'

Kraj! Dinamo je ipak uspio slaviti.

90+1'

Nevjerojatna šansa Lokomotive! Hoxha je s pet metara pucao, bio je sam kao duh, ali Livaković je obranio! Ovaj ga je pogodio u glavu...

90'

Igrat će se tri minute nadoknade.

87'

Majer zaista igra predivno. Povukao je loptu s nekih 30 metara od gola nekoliko koraka unaprijed, riješio se dvojice  i onda opalio s 20-21 metra. Oštro i jako! Ipak, ta lopta je išla i po sredini pa je golman to obranio bez većih problema.

79'

Kakva opsada oko gola Lokomotive! Santini je u zadnji trenutak zgrabio loptu koja je zamalo završila u nogama Duje Čopa...

Komentari 458