Obavijesti

Sport

Komentari 337

Novi posrtaj Dinama: Istrani skoro do senzacije u Zagrebu!

Novi posrtaj Dinama: Istrani skoro do senzacije u Zagrebu!

Beljo je pogodio za vodstvo Istre u 79. minuti nakon velikog kiksa Perića. No, prednost je trajala svega pet minuta. Perić se iskupio pa pogodio za ekspresno izjednačenje. Dinamo se izvukao na samom kraju

Nogometaši Dinama ostali su bez očekivanih domaćih bodova u 13. kolu Prve HNL. Dvoboj na maksimirskom stadionu protiv Istre 1961 završio je bez pobjednika 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci u Beču

Pokretanje videa...

Dinamovci u Beču VIDEO

Oba pogotka su postignuta u završnom dijelu dvoboja. Gosti su poveli u 79. minuti kada je zabio Dion Drena Beljo, dok je Dino Perić izjednačio u 84. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od samog početka Dinamo je stisnuo pulsku momčad, ali nije to bila neizdrživa inicijativa za goste. U 6. minuti je prvi zaprijetio Andrić, potom je pokušao Baturina, dok je u 26. minuti poništen pogodak Andriću zbog zaleđa.

Zagreb: 13. kolo prve HNL, NK Istra - GNK Dinamo

Golman Istre 1961 Lučić djelovao je od prve minute vrlo sigurno tako da je zaustavio sve ono što su igrači Dinama uputili u okvir gola. Pred kraj poluvremena opet je zaprijetio Andrić, potom i Oršić, ali ostalo je 0-0.

Od početka drugog dijela opet se Andrić najčešće nalazio u šansama, a u 50. minuti je gostujući sastav imao najbolju šansu, no Lisica nije pogodio na pravi način. Imao je Andrić novu šansu u 75. minuti, ali je i njegov udarac glavom zaustavio Lučić.

Zagreb: 13. kolo prve HNL, NK Istra - GNK Dinamo

I nakon svega uslijedio je šok na drugoj strani. Brza akcija gostiju je završila tako što je Beljo rutinski plasirao loptu pokraj Livakovića za 1-0 gostiju u 79. minuti prilikom čega je Perić kiksao i ispao iz pozicije. Samo pet minuta kasnije Dinamo je izjednačio. Ivanušec je ubacio, a Perić se iskupio i glavom pogodio za 1-1 što je bio konačan rezultat.

Dinamo se bodovno izjednačio s Rijekom (po 24), ali ima utakmicu manje, dok ima i tri boda manje od vodećeg Osijeka, ali i dvije utakmice manje. Istra 1961 je ostala osma (12 bodova).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HT Prva liga, 12. kolo 15.00 , Zagreb, Maksimir
Dinamo
Perić 84'
1 : 1
Istra
Beljo 79'
Sortiranje događaja

KRAJ NA MAKSIMIRU!

Imao je Tolić sjajnu šansu na samom kraju, ali njegov ubačaj pronašao je - Lučića. Istra je tako stigla do velikog boda u Zagrebu, koji je, kada se sve podvuče, velik kao tri.

No, istina je da može i žaliti. Desetak minuta prije kraja Puljani su došli do vodstva i imali su senzaciju u nogama. Ipak, Perić se iskupio nakon kiksa kod gola Istre pa pogodio za brzo izjednačenje.

90+5'

Dinamo stišće i napada, pokušava ubačajima, ali Istrani se brane i drže veliki bod na Maksimiru!

90+2'

Lisica je izašao iz igre, a zamijenio ga je Perković.

Igrat će se pet minuta sudačke nadoknade.

90'

Žuti karton za Hujbera. Srušio je Oršića laktom u glavu.

Komentari 337