Obavijesti

Sport

Komentari 110

Krznar: Moglo je i gore, i treće mjesto jedan od ciljeva. Jakić? Nije istina da je odbio zaigrati

Krznar: Moglo je i gore, i treće mjesto jedan od ciljeva. Jakić? Nije istina da je odbio zaigrati

Tu su i Austrijanci s kojima smo imali priliku suočiti se prošle godine. Nismo nikoga htjeli izbjeći jer na to ne možemo utjecati. Slabijih ima samo po našem osobnom mišljenju, smatra Krznar

VIDEO

Dinamovi protivnici za europsku jesen su belgijski Genk, West Ham i Rapid Beč, a trener 'modrih' Damir Krznar komentirao je momčadi iz skupine H protiv kojih će igrati grupnu fazu Europske lige. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mislim da je grupa atraktivna, ali opet i kompetitivna. Zadovoljni smo, moglo je i gore. O kojoj god grupi se radilo, cilj je biti najbolji. Koncentrirat ćemo se na utakmicu po utakmicu i pokušat ćemo doći do prve dvije pozicije koje su atraktivne, ali i treće mjesto, koje jamči nastavak natjecanja u Konferencijskoj ligi, jedan je od ciljeva - rekao je Krznar nakon završetka ždrijeba u Istanbulu pa nastavio:

- Sigurno da West Ham zvuči najmoćnije od ta tri protivnika, ali ne smije se podcijeniti ni Genk. Tu su i Austrijanci s kojima smo imali priliku suočiti se prošle godine. Nismo nikoga htjeli izbjeći jer na to ne možemo utjecati. Slabijih ima samo po našem osobnom mišljenju. Mi smo se domogli prvog primarnog cilja, a to je sudjelovanje u jednom od europskih natjecanja. Hajdemo to probati usporediti s prošlom godinom. Nismo uspjeli doći do Lige prvaka, ali se na kraju izrodio veliki uspjeh te ćemo pokušati do toga doći i ove godine - kazao je. 

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa

Ovog vikenda čeka nas sedmo kolo HNL-a, odnosno derbi između Dinama i Osijeka. 

- Intenzivno dogovaramo dolazak još jednog stopera te su pregovori u završnoj fazi. U sljedećih nekoliko dana netko će sigurno doći u Dinamo. Radi se o univerzalnom igraču koji može pokriti poziciju stopera, zadnjeg veznog i lijevog beka, ali još uvijek ne mogu ništa otkriti.  Što se tiče odlazaka to je još uvijek u 'zraku' - rekao je Krznar. 

Očekivanja od ove sezone u HNL-u?

- Osijek nam je zasigurno najveći protivnik, ali Dinamo je momčad koja je 14 puta bila sudionik europskih natjecanja. Sigurno da kad postavljate ciljeve, to radite prema onima iz prethodne sezone. Nadamo se da će ovako biti i ove godine - kazao je. 

Krznar je komentario i izbacivanje Kristijana Jakića iz momčadi uoči utakmice protiv Šerifa.

- Na meni je na koji način ću kazniti igrača, ali jedino što vam mogu reći je da nije istina da je odbio igrati utakmicu.

Tiraspol: Prva utakmica Play offa Lige prvaka između Sheriffa i Dinama

Defenzivac Dinama Bartol Franjić smatra da mogu biti zadovoljni s ždrijebom, ali jednu momčad bi ipak izdvojio kao najmoćniju.  

- Bilo koja grupa bila bi teška. Mislim da ćemo biti konkurentni i trebamo doći do svog cilja. Svaka momčad je jaka tako da svakoj utakmici trebamo pristupiti na isti način - rekao je Franjić pa nastavio: 

- Izdvojio bi West Ham, ali ne treba podcijeniti ni ostale momčadi. 

Očekivanja u novoj sezoni HNL-a

- Svi smo imali isti cilj, a to je doći do Lige prvaka. Prvo dolazi Osijek za vikend, a onda reprezentativna pauza. Cilj je doći spreman u klub i pripremati se za dalje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini