Obavijesti

Sport

Komentari 33

Kukoč zaludio CSKA: 'Ja sam rješenje Kovačevih problema'

Tonći Kukoč nekad je bio nepoželjan u Hajduku, a danas ga obožavaju u CSKA Sofiji. Snimio je "selfie" s navijačima kluba i dobio nadimak "bezobrazna ljevica"

VIDEO

Pobjedom nad Botevom iz Plovdiva, CSKA iz Sofije odvojio se na pet bodova od najbližeg pratitelja na vrhu prvenstvene ljestvice Bugarske. No više od pobjede, navijače je razveselio naš Tonći Kukoč, koji je nakon zadnjeg sučevog zvižduka pohitao pod tribinu i napravio jedinstveni "selfie" s navijačima, koji je postao pravi hit na društvenim mrežama.

- Ludi su skroz, uz moju Torcidu najjači navijači koje sam vidio. Čak i na gostovanja ih putuje po nekoliko tisuća, a može ih se prepoznati po transparentima "red or death". Imam sjajan odnos s njima i to mi je veliko priznanje i podrška jer sam tek stigao u Bugarsku - kaže Kukoč, koji je odavno sam sebi nadjenuo nadimak "bezobrazna ljevica", koji ima i na kopački, a njegov "#bezobrazan" je postao vrlo popularan na društvenim mrežama.

Počelo je kao zezanje, ali sad je to već postao moj zaštitni znak. Nadimak, tetovaže i ubojita ljevica - kaže Kukoč, koga mnogi doživljavaju prepotentnim, no to ne misli gotovo 10.000 prijatelja i onih koji prate njegov profil na društvenoj mreži. Oni vjeruju kako će "bezobrazna ljevica" uskoro i u reprezentaciju.

- Prije polaska u Bugarsku Robert Jarni mi je kazao kako vjeruje u mene, dao mi je program po kojem moram raditi, svaki dan se držim toga i nadam se da će izbornik Niko Kovač prepoznati moje dobre igre i dati mi priliku da pokažem što znam. Ja sam rješenje njegovih problema na lijevom boku - ne libi se kazati Kukoč, koji dobro poznaje Bugare, sljedećeg protivnika hrvatske reprezentacije.

- Bugarska je na nogama, nakon pobjede nad Azarbajdžanom želi pobijediti i Hrvatsku. Suigrač Apostol Popov kazao mi je kako je premija za pobjedu 20.000 eura za svakog igrača. Kaže kako je sretan što nisam dobio poziv jer ga redovito namučim na treninzima, haha... Stadion će biti popunjen do zadnjeg mjesta, bit će to teška utakmica, no ja vjerujem u pobjedu Hrvatske.

Ma koliko mu je lijepo u Sofiji, Kukoč ne može zaboraviti Split, Poljud i Hajduk.

- To je jače od mene, tu sam se rodio, odrastao, napravio prve nogometne korake i Split će zauvijek biti dio mene. Na žalost, Mišo Krstičević mi je oduzeo san, potjerao me par mjeseci prije nego li je Hajduk osvojio Kup pa nisam dobio priliku dignuti pehar pred mojim navijačima. Ali barem mi je utjeha što ga nije digao ni on jer su ga smijenili.

- Pravda je spora ali dostižna, jednom ću se i ja vratiti i dignuti pehar pred Torcidom. Ali prije toga moram zaigrati za reprezentaciju - zaključuje Tonći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve