Obavijesti

Sport

Komentari 13

Kvesić ostao bez medalje na OI

Kvesić ostao bez medalje na OI

U trećoj borbi svjetskog prvaka iz 2018. iznenađujuće je pobijedio 26-godišnji Kanađanin Daniel Gaysinsky koji je slavio s 4-1. To je ujedno bio i koban poraz u borbi za medalju

VIDEO

Posljednji pojedinačni hrvatski predstavnik na Olimpijskim igrama u Tokiju, 24-godišnji karataš Ivan Kvesić, ostao je bez plasmana u polufinale, nakon što je u svojoj skupini u kategoriji preko 75 kg ostvario dvije pobjede i dva poraza.

Karate - Men

Kvesić je započeo natjecanje pobjedom 3-2 protiv Saudijca Tarega Hamedija. Uslijedila je borba protiv Iranca Sadžada Gandžzadeha u kojoj suci nisu priznali Kvesiću udarac nogom u glavi pri rezultatu 0-0 nakon minutu i pol borbe, da bi do kraja iranski reprezentativac bio bolji i slavio s 3-1.

U trećoj borbi svjetskog prvaka iz 2018. iznenađujuće je pobijedio 26-godišnji Kanađanin Daniel Gaysinsky koji je slavio s 4-1. Nakon što je prvi došao do boda, Gaysinsky je bodove uglavnom osvajao kontrirajući Kvesićevim pokušajima da preokrene rezultat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako je nakon toga Saudijac Tareg pobijedio Amerikanca Irra (4-1) i kanadskog reprezentativca (10-3), a izvukao bod protiv Iranca Gandžzadeha (0-0), Kvesić je i prije zadnje borbe protiv Briana Irra izgubio izglede za osvajanje jednog od prva dva mjesta, jer je i iranski borac imao pet bodova već nakon tri borbe, a hrvatski reprezentativac ih je maksimalno mogao sakupiti četiri.

Na kraju je u borbi protiv Irra vodio 2-0 te mu je 20 sekundi do kraja udarcem zamalo slomio nos. Bio je blizu diskvalifikacije, no Irr se vratio, a Kvesić je slavio 3-1 te se od Tokija oprostio pobjedom!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji
NESRETNI YANNICK

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji

Krenuo je s utrkom spusta pa završio u ogradi, ali tamo nije stao već se 'klizao' niz padinu, a prije nego što su Chabloza poslali u bolnicu, imobilizirali su mu ruku.

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje
PARIŠKI CIKLUS

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje

Od strane Hrvatskog olimpijskog odbora trener KKK Marsonia Igor Krajina dobio je status olimpijskog trenera te je promoviran u IV. kategoriju, odnosno u kategoriju kvalitetnog trenera
Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala
RUKOMETNI EP

Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala

Norvešku su do važne pobjede predvodili Sebastian Barthold sa šest golova, Magnus Gullerud s pet pogodaka, te Sander Sagosen sa četiri gola, dok je kod Španjolske najefikasniji bio Jorge Maqueda