Obavijesti

Sport

Komentari 10

Kyrgios: Puno sam se drogirao i pio, osjećao sam se bezvrijedno

Kyrgios: Puno sam se drogirao i pio, osjećao sam se bezvrijedno
5

Bilo je vrlo ozbiljno. Do te mjere da sam ozlijedio vlastitu ruku, a to nije dobro. Cijelo vrijeme sam se osjećao kao da sam izdao sve oko sebe. Odgurnuo sam sve kojima je bilo stalo do mene, rekao je Kyrgios

VIDEO

Australski tenisač Nick Kyrgios (27) svojevremeno je bio na glasu kao jedan od najvećih svjetskih talenata, a na vrhuncu karijere bio je 13. tenisač svijeta. Ove sezone je osvojio prvi Grand Slam, Australian Open u parovima, a trenutačno je 75. na svijetu. 
Kyrgios je poznat po kontroverznom ponašanju i usijanom temperamentu zbog kojeg nerijetko puni naslovnice. Obožava biti u centru pažnje, a teško da njegov meč može proći bez nekog ispada. 

Pokretanje videa...

00:05

Tako se primjerice tijekom meča na Australian Openu s Ugom Humbertom sukobio sa srpskom sutkinjom Marijanom Veljović, a meč protiv Nadala na Indian Wellsu pamtit ćemo po svađi sa sucem Carlosom Bernardesom jer je Australcu smetala publika.

U pozadini te priče kriju se brojne životne poteškoće s kojima se Australac mučio, a u razgovoru za Channel 9 iznio je privatne detalje.

- Ravnoteža je nešto što mi je prilično teško pronaći. Tako je to odmalena. Za mene su utakmice uvijek emocionalni vrtuljak - započeo je Kyrgios otkrivši da mu košarka pomaže riješiti taj problem.  

Tennis: Miami Open

Otkrio je da se borio s depresijom te je rekao da je bio nezadovoljan načinom na koji ga publika doživljavala. 

- Doista se trudim i ponekad je to velika borba za mene. Ponekad se probudim spreman na sve, ponekad jednostavno ne želim izaći iz svoje sobe. Suočavam se s problemima koje imaju svi ljudi, ali sam prilično ponosan - kazao je Kyrgios pa dodao: 

- Zato jednostavno izađem, pognem glavu i odigram najbolje što mogu u tom trenutku. Na terenu i izvan njega - ja sam dvije različite osobe. Nije uvijek lako. Ponekad se jednostavno ne možete nositi s toliko negativnosti koja ide vama, ide u vaš mozak. Bavim se time cijelo vrijeme. 

Tennis: Miami Open

U 2019. godine prolazio je kroz posebno teške trenutke. 

- Bilo je vrlo ozbiljno. Do te mjere da sam ozlijedio vlastitu ruku, a to nije dobro. Cijelo vrijeme sam se osjećao kao da sam izdao sve oko sebe. Smatrao sam se potpuno bezvrijednim. Koristio sam velike količine alkohola i droga, zaista sam bio izvan kontrole. Mislim da sam odgurnuo sve kojima je bilo stalo do mene, nisam komunicirao. Samo sam zašutio, ali pokušavao sam se boriti - ispričao je Australac koji danas živi drugačiji život: 

- Sad uopće ne pijem, ponekad uz večeru popijem čašu vina - rekao je Nick nakon čega se požalio zbog načina na koji ga ljudi doživljavaju. 

- Njih nije briga tko sam zapravo, tko sam kao osoba. Zanima ih samo tenisač. Ludi tenisač - zaključio je Kyrgios. 

Tennis: Miami Open
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'