Obavijesti

Sport

Komentari 13

Kyrgios razbio reket, igrao se na klupi pa svađao sa sucem

Kyrgios razbio reket, igrao se na klupi pa svađao sa sucem
1

Kyrgios je u nekim trenucima meča igrao na 100 posto, fantastičnim poenima izluđivao je Ćorića, oduševljavao razdragane gledatelje. A onda je stigla njegova 'ludost' kada se činilo da jedva čeka da meč završi...

VIDEO

Kada Nick Kyrgios igra, možete očekivati nešto neočekivano. U to se uvjerio i Borna Ćorić koji ga je pobijedio (4-6, 6-3, 6-2) i prošao u četvrtfinale Miamija. Bio je to sjajan meč u kojem je Kyrgios pokazao svu raskoš svog talenta, ali i pomračenje uma zbog čega baš i nije omiljen u tenisu. S njim na terenu jednostavno nikad nije dosadno, ali Australac nekad prijeđe granicu dobrog ukusa.

Prvi set odigrao je perfektno, razdragao je publiku atraktivnim potezima, a posebno je bio fantastičan onaj u prvom gemu kada je okrenut leđima prema mreži reketom kroz noge sjajno pogodio uz samu liniju. No nakon što je izgubio drugi set, došlo je do njegove nervoze. 

Prvo se malo odlučio zabaviti pa na klupi za vrijeme predaha igrao je bottle flip challenge, a na opće oduševljenje publike je i uspio staviti bocu uspravno. Nekoliko gemova kasnije žestoko je razbio reket, pa ga poklonio navijaču kao rekvizit, dok ga je glavni sudac strijeljao pogledom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada se činilo da će meč završiti ipak bez većih incidenata, Kyrgios je opet pokazao da je kod njega sve moguće. U pretposljednjem gemu na svom servisu žestoko je izvrijeđao suca te je za nagradu dobio kazneni bod, što je značilo break za Ćorića. Sjeo je Australac na klupu i pljeskao sucu koji mu je objašnjavao zašto je dobio kazneni bod. To je Borna itekako iskoristio te je uvjerljivim servisom stigao do velike pobjede.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Kyrgios je u nekim trenucima meča igrao na 100 posto, fantastičnim poenima izluđivao je Ćorića, oduševljavao razdragane gledatelje. A onda je stigla njegova 'ludost' kada se činilo da jedva čeka da meč završi, neke poene odrađivao je nezainteresirano, a svađao se sa gledateljima i sucem. 

Nick Kyrgios igrač je nestvarnog talenta od kojeg se očekuje da se bori za sam vrh, ali i nestvarnog ponašanja. On je tenisač koji može pobijediti bilo koga na svijetu kada se uozbilji, ali može i izgubiti od bilo koga jer mu se jednostavno ne da igrati pa pusti meč.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića