Obavijesti

Sport

Komentari 18

Lacazette izvukao Arsenal iz ponora u remiju s Liverpoolom

Lacazette izvukao Arsenal iz ponora u remiju s Liverpoolom
1

Arsenal i Liverpool su na Emiratesu u ljepotici kola odigrali 1-1. Redse je u vodstvo doveo James Milner u 61. minuti nakon jedne odbijene lopte, a Lacazette je dvadeset minuta kasnije postavio konačan rezultat.

VIDEO

Lepršavi Arsenal na Emiratesu igrao je s Liverpoolom okršaj dvaju engleskih giganata, a u prekrasnoj utakmici velikani su podijelili bodove rezultatom 1.1. Goste je Milner doveo u vodstvo u 61. minuti, a Lacazette je izvukao topnike prekrasnim potezom dvadesetak minuta kasnije.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Opasno je krenuo Arsenal odmah u četvrtoj minuti... Oštra lopta stigla je za Lacazetteana par metara od gola, no Alisson se spremno baca pred francuskog napadača te otklanja opasnost.

Deset minuta kasnije opet su topnici bili velika prijetnja po Alisonova vrata! Prvo jeAubameyang zapucao na gol, no loptu je skrenuo Liverpoolov branič, a potom je nakon lijepe akcije iz kornera Xhaka zapucao na gol, no Alisson je bio spreman!

Imao je Liverpool poništen pogodak, par prilika, no prva prava šansa bila je u 23. minuti, a glavni akter - Van Dijk. Ostao je 1 na 1 s vratarom Arsenala, no izvrsnom reakcijom Leno ipak spašava mrežu. Tek minutu kasnije na gol topnika puca Robertson, a Leno je opet spreman.

U nastavku se i dalje igrao lijep nogomet, ali prvih 15 minuta nije bilo pravih prilika. Sve do 61. minute kada je na odbijanac Manea naletio Milner koji loptu šalje u mrežu za 1:0 redsa! Engleskom veznjaku ovo je 50. gol u Premier ligi!

Nastavio je Liverpool s prijetnjama, a fenomenalnu priliku imao je Van Dijk u 74. minuti, no njegov udarac glavom briljantno brani Leno .

A u 82. minuti opet se bude topnici! Dobio je Lacazette prekrasnu loptu na lijepoj poziciji, no Alisson je bio odmah tu... Pa ga je Francuz odlučio - zaokružiti! Trčkarao je par metara po šesnaestercu i zabio loptu u dalji kut za izjednačenje! 1:1!

Tek minutu kasnije zamalo im je vratio Mane bombom s dvadesetak metara... No lopta je ipak prohujala preko grede!

Do kraja utakmice zaprijetili su još par puta topnici, ali lopte su išle pored gola...  A 1:1 ipak je najpošteniji rezultat!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe