Sport

Komentari 90

Lauritsen: Želim otići iz Dinama

Lauritsen: Želim otići iz Dinama

Mislim da bi to bilo dobro vrijeme za obje strane. Stekao sam puno iskustva ,i s obzirom na to da trener vjeruje nekom drugom, bilo bi logično da me puste ako dođe ponuda koja je svima zanimljiva, kaže Lauritsen

Osjećam da sam sad na vrhuncu, stoga želim puno igrati i imati važnu ulogu u momčadi. Odigrao sam 15 utakmica, igrao sam i u Ligi prvaka, stoga to nije katastrofa, ali osjećaj nije dobar jer želim veću ulogu, želim igrati svaki put, čak i u najvećim utakmicama, rekao je stoper Dinama Rasmus Lauritsen (26) za danski portal Bold. 

Jedno je vrijeme bio stožerni stoper i veliko pojačanje, ali Danac je sad samo još jedan koji traži izlaz iz 'modre' svlačionice kako bi igrao. Neki su to našli u posudbama, a on čeka rješenje problema.

- Ne osjećam da sam postao lošiji u bilo kojem pogledu, ali trener više vjeruje u one koji igraju sada. Željko Kopić više je vjerovao u mene nego u njih. Tako je to kad igraš u velikom klubu s mnogo talentiranih igrača koji su na gotovo jednakoj razini.

Dinamo podignuo pehar za nalov prvaka Hrvatske

Još ima dosta vremena u zimskom prijelaznom roku, a prema Transfermarktu Danac vrijedi četiri milijuna eura. U 'modrom' je dresu odigrao 80 utakmica, zabio pet golova i dva puta asistirao, a stigao je iz švedskog Norrköpinga na ljeto 2020. godine za 1.6 milijuna eura.

- Mislim da bi to bilo dobro vrijeme za obje strane. Stekao sam puno iskustva, osobito kroz europske utakmice, te sam se morao priviknuti na vrlo drugačiju kulturu. Imam još godinu i pol ugovora, i s obzirom na to da trener vjeruje nekom drugom, bilo bi logično da me puste ako dođe ponuda koja je svima zanimljiva - zaključio je.

Najčitaniji članci