Obavijesti

Sport

Komentari 13

Laži, kokain i bahatost: Oni su pravi antijunaci sportske 2016.

Laži, kokain i bahatost: Oni su pravi antijunaci sportske 2016.
1

ŠTO IM JE TO TREBALO? Niz sportskih zvijezda 2016. godinu neće baš pamtiti po dobrom zbog lošeg ponašanja. Što na terenima, što izvan. Ovo je naša lista antijunaka za 2016. godinu

VIDEO

Sadržajna sportska 2016. godina gotovo je iza nas i mnogi će ju sportaši pamtiti po nečem specifičnom. Neki su se isticali sjajnim potezima i još ljepšim gestama, a neki suprotno. Svaka godina ima svoje antijunake, a po pitanju sporta, ova imena brinula su se da naslovnice po pitanju ne baš pohvalnih stvari ne ostanu prazne.

Ryan Lochte

Za vrijeme Igara u Riju pojavila se vijest kako je trofejni američki plivač Ryan Lochte bio žrtva oružane pljačke prilikom povratka u Olimpijsko selo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Skupina razbojnika zaustavila je njihov taksi i uz prijetnju pištoljem ukrala im mobitele i novčanike. Policija pak nikako nije mogla pronaći razbojnike, a na kraju je Lochte priznao kako je ipak malo preuveličao priču, odnosno, sve je bila laž.

Tyson Fury

Boksačka zvijezda istaknula se po mnogočemu lošem. Prednjače njegove izjave kako je boks najveće s*anje u koje je bio uključen u životu, bilo je tu i homofobičnih izjava, kao i onih šovinističkih. Imao je i pozitivan test na kokain, a za sebe je napisao da je najveći. Pozitivna stvar u cijelom slučaju je to da je Fury svjestan svojih loših postupaka u 2016. pa se baš danas, za Božić, oglasio na Twitteru te najavio kako će u idućoj godini biti puno bolji po pitanju ponašanja. Pa, da i to vidimo...

Suđenje u borilačkim vještinama u Riju

Po mnogima, uvjerljivo najslabiji dio Igara bilo je suđenje na boksu. Pa čak i u ostalim borilačkim vještinama poput hrvanja gdje je u četvrtfinalu teško oštećen naš predstavnik Božo Starčević.

- Ma mi smo mala Hrvatska, što smo mi prema Rusiji i sucima iz bivšeg SSSR-a. Ovo je prvorazredna krađa. Nisu mu dodijelili bodove, nisu uvažili moj protest, nisu htjeli pregledati snimku, ali me nisu ni isključili što je nevjerojatno. Žao mi je jer je Božo bio bolji od olimpijskog i svjetskog prvaka osim na početku meča. Zapravo, nije bio bolji već ga je ubio i trebao je u finale. Ali tko nas male Hrvate sluša, mada mi svi ostali treneri govore da sam bio u pravu - pričao je poslije Božinog nezasluženog poraza njegov trener Davor Lukić.

Wrestling - Olympics: Day 9

Upitne odluke sudaca vukle su se čitav boksački turnir, a sve skupa bilo je toliko loše da je Međunarodni boksački savez amatera odlučio instantno otkazati nekim dužnosnicama čiji je performans bio užasan. Srećom po Hrvatsku, naš predstavnik Filip Hrgović okitio se brončanom medaljom.

Aaron Smith

Ragbijaš se poslije jedne utakmice svog Novog Zelanda u Južnoj Africi odlučio malo zabaviti. Uhvaćen je u WC-u za invalide zračne luke s mladom djevojkom, samo dan poslije utakmice. Uhvatio ih je jedan par u kolicima koji je čuo glasne zvukove, a na kraju se Smith morao ispričavati te je, logično, zaradio suspenziju.

Nick Kyrgios

- Ništa ne dugujem gledateljima. Moj stil igre je moj izbor. Ako vam se to ne sviđa, nemojte dolaziti na moje mečeve. Ili ako ste već tamo, otiđite. Ako su svi tako dobri u davanju savjeta, zašto nisu uspješni kao ja? Ako me želiš gledati, kupi kartu. Znate da sam nepredvidljiv, no mirno spavam noću - grmio je australski tenisač Nick Kyrgios sredinom listopada na turniru u Šangaju.

Prgavi Australac na turniru u Šangaju autor je jedne od najsramotnijih epizoda u povijesti modernog tenisa. Šetao se, nije mu se dalo igrati, a na jednu break loptu samo je lagano prebacio lopticu nakon čega ga je sudac upozorio, ali ni to nije bilo od pomoći.

Stephane Ruffier

Golman St. Etiennea istaknuo se svojom bahatošću u utakmici francuskog kupa. Njegova momčad igrala je protiv Raon-l'Etapea, niželigaša, a junak utakmice bio je golman Ruffier koji je obranio odlučujući penal domaćem igraču Guignolu. Poslije obrane mu je prišao i rekao sljedeće:

- Guignole, idi doma i nemoj zaboraviti gledati me u četvrtak na TV-u u utakmici Europske lige.

Yaya Toure

- Časni sude, nisam namjerno pio. Bio sam na zabavi i iz velikog bokala točio piće, za koje sam mislio da je dijetna Coca-cola. Okus mi je bio malo čudan, ali nastavio sam piti. Nisam imao osjećaj da sam pijan, samo da sam malo umoran - pokušavao se opravdati Yaya Toure nakon što je uhvaćen pijan za volanom.

Manchester City manager Pep Guardiola speaks to Yaya Toure

Sudac ga je pristojno saslušao, objasnio mu da mu priča baš i ne drži vodu (tko je ovdje uopće spominjao vodu?!) budući da mu je razina alkohola u krvi bila dvostruko veća od dopuštene i zatim mu odrezao kaznu. Toure mora platiti 68.000 funti, odnosno nešto više od 600.000 kuna, a ostao je i bez vozačke dozvole na 18 mjeseci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener