Obavijesti

Sport

Komentari 54

LeBron prestigao Jordana, ali on i Lakersi su gubitnici sezone

LeBron prestigao Jordana, ali on i Lakersi su gubitnici sezone
1

'Kralj' LeBron James četvrti je NBA strijelac svih vremena. Sinoć je prestigao GOAT-a, Michaela Jordana, ali LeBron s Lakersima neće ni u play-off pa unatoč osobnom dosegu on i Lakersi ostaju: gubitnici sezone

VIDEO

LeBron 'Kralj' James sinoć je Nuggetsima u Staples Centru Nuggetsima zabio 31 poen (uz po 7 skokova i asistencija) te prestigao najboljeg košarkaša u povijesti (a po mnogima i najboljeg sportaša uopće) Michaela Jordana po broju postignutih koševa!

LeBron je sada četvrti na listi, sa još jednom statistikom koja mu potvrđuje neupitni status jednog od najboljih svih vremena. Kareem. 'Mailman' Malone, Kobe, LeBron i MJ.

Ali... Veliko 'ali'! Fenomenalni osobni učinak dogodio se u još jednom porazu Lakersa koji su, sve tako sa četvrtim NBA strijelcem svih vremena, svakom novom utakmicom sve dalje od play-offa koji 'Kralj' James neće vidjeti nakon 14 godina. Više ne vrijedi teorija 'Stavite LeBrona u bilo koju momčad i on će ih odvući do play-offa'...

Neće. Ni drugi najtrofejniji klub svih vremena, ni četvrti strijelac svih vremena neće u doigravanje. Pa unatoč osobnom dosegu LeBron je s Lakersima zapravo najveći gubitnik NBA sezone 2018/19. Sinoć: LA Lakers-Denver 99:115.

LeBron neće biti ni MVP regularnog dijela, ni MVP finalne serije. Ti će trofeji, kao i onaj najvažniji - trofej NBA prvaka, ove sezone otići u tuđe ruke. Kandidata ima. Giannis, Harden, PG, Westbrook, Durant... LeBron sigurno ne. Ovo su izrazi koji opisuju stanje u Lakersima: uz sve LeBronove individualne statistike njegova je momčad totalno promašila sezonu.

U ostalim utakmicama Minnesota je još jednom izgubila raspavši se u zadnjih 12 minuta, ovaj put kod Pistonsa (114:131). Naš Dario Šarić na parketu je bio 25 minuta, zabio 8 oena (3/7, za tricu 2/3) uz 7 skokova i 1 asistenciju. I Wolvesi su sve dalje od doigravanja.

Boston je još jednom pobijedio. NIje bilo razbijanja protivnika kao preksinoć kad su u gostima razbili šampione Warriorse 33 razlike. Ovaj put do trijumfa se došlo jedva, u zadnjim sekundama, ali Celticsi polako pronalaze kemiju momčadi i uništavaju 'toksičnu atmosferu' unutar momčadi o kojoj su već i sami počeli javno govoriti.

Rezultati

Detroit-Minnesota 131:114
Washington-Dallas 132:123
Atlanta-San Antonio 104:111
Brooklyn-Cleveland 113:107
Charlotte-Miami 84:91
Chicago-Philadelphia 108:107
New Orleans-Utah 104:114
Sacramento-Boston 109:111
LA Lakers-Denver 99:115
Phoenix-New York 107:96

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica