Sport

Komentari 7

Legenda Argentine: Zlatane, mi smo svjetski prvaci, a znam da bi se ti najradije ti bi se ubio!

Legenda Argentine:  Zlatane, mi smo svjetski prvaci, a znam da bi se ti najradije ti bi se ubio!

Prije nego se brineš za Argentinu, možeš se brinuti za svoju zemlju koje nema na zadnjim svjetskim prvenstvima, poručio je legendarni argentinski napadač Ibrahimoviću

Messi se smatra najboljim igračem u povijesti i bit će zapamćen po osvajanju Svjetskog prvenstva, ali ostali? Ne mogu poštovati, kao profesionalac, one koji su se tako ponašali, opleo je Zlatan Ibrahimović (41) po nogometašima Argentine koji su osvojili Svjetsko prvenstvo u Katru.

Serie A - Fiorentina v AC Milan

Ubrzo mu je stigao odgovor od legendarnog 'gaučosa', Sergija Aguera (34), koji se prošlu sezonu umirovio iz nogometa zbog zdravstvenih problema.

- Zlatane, prije nego si to rekao, možda je bolje bilo istaknuti da ti je bilo draže da Francuska pobijedi i reći da su se drugi loše ponašali. Ako su se loše ponašali, to reci kao profesionalac na visokoj razini. Igrao si, kao i ja, na visokoj razini, ali sjetimo se da si se i ti loše ponašao. Sjećam se da si u LA Galaxyju udario jednog igrača i onda si se pretvarao da te ozlijedio i stao na tebe - istaknuo je Aguero.

Aguero je u 101 utakmici za Argentinu zabio 41 gol i imao 19 asistencija. Posljednju je utakmicu za reprezentaciju odigrao u četvrtfinalu Copa Americe 2021. godine, ali bio je s reprezentacijom u Katru jer je, između ostalog, najbolji prijatelj i kum Lionela Messija.

- Mislim da si najmanje podoban da govoriš o lošem ponašanju i da si u krivu. Mislim da je vrlo bezobrazno reći da nećemo osvojiti više ništa. Prije nego se brineš za Argentinu, možeš se brinuti za svoju zemlju koje nema na zadnjim svjetskim prvenstvima. I Messi je osvojio Mundijal. Možda te to ljuti i zato te boli priznanje da je najbolji na svijetu - dodao je Aguero.

- Ako mi netko kaže da si dobar ili vrlo dobar po ponašanju, onda nema smisla raspravljati. Sjećam se i da si se svađao s Otamendijem, pa s Pepom Guardiolom koji te kasnije htio prodati iz Barcelone. Moraš prvo pogledati svoju karijeru i vidjeti jesi li se ponašao dobro. Mislim da se nisi dobro ponio. Mi smo svjetski prvaci, Zlatane, a ti bi se najradije ubio! Messi je najbolji na svijetu. Argentina je prvak, podigli smo pehar i ti si gledao kako igrači koji su se ‘nedolično ponašali‘ podižu pehar - zaključio je Aguero.

Najčitaniji članci