Obavijesti

Sport

Komentari 0

Legenda Nexea i slovenske reprezentacije oprostila se...

Saša-Lela Barišić-Jaman (39) završio je rukometnu karijeru. Jaman je u Nexeu proveo ukupno 15 godina, od 2005. do 2012. te od 2015. do 2022., i postao jedan od simbola kluba iz Našica.

Slovenac visok 200 centimetara igrao je na poziciji lijevog vanjskog. Nastupao je za slovensku rukometnu reprezentaciju.

"Mislim da mi nikad teže nije bilo nešto napisati, ali... Svakom sportašu, pa i meni, najteže je kad prestane raditi ono što najviše voli. Mogu ponosno i uzdignute glave objaviti da sam završio profesionalnu rukometnu karijeru i da se okrećem novim izazovima.

Htio bih se zahvaliti našičkoj publici i svojim navijačima za prekrasnih 15 godina što sam proveo u rukometnom klubu Nexe, svojim suigračima i svima u klubu… Ne smijem zaboraviti svoj matični klub Dobovu pa Koper, Karlovac, Varaždin, Linz, Leoben..., i na kraju moj Nexe.

Naravno, slovenska reprezentacije uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu. S njom sam ostvario svoje snove. Na kraju ovog prekrasnog putovanja, koje je trajalo 23 godine, mogu reći da sam jako ponosan na sebe i sve svoje bližnje, koji su mu uvijek bili podrška i naravno na sve što sam postigao u rukometu", napisao je Jaman na društvenim mrežama.

Legenda Nexea i slovenske reprezentacije oprostila se...