Obavijesti

Sport

Komentari 30

Legenda Rora: Bjelica je morao regirati, a igrači nisu u pravu...

Legenda Rora: Bjelica je morao regirati, a igrači nisu u pravu...
1

Igrači bi ispali junaci da su se sami sjetili da reagiraju u ovakvoj situaciji, imaju primanja puno veća od ostalih sportaša u Hrvatskoj. U moje vrijeme smo uvijek prihvaćali odluke kluba, kaže nam Krasnodar Rora (75)

VIDEO

Krasnodar Rora je prije dva tjedna napunio 75 godina. Od korona virusa čuva se u svojem zagrebačkom domu i pozorno prati što se u posljednja dva tjedna događa u njegovom Dinamu. Od 1964. do 1973. godine Rora je igrao za Dinamo, osvojio je Kup velesajamskih gradova 1967. godine.

Pokretanje videa...

00:13

- U moje je vrijeme to sve bilo puno drugačije. Naravno, bilo je puno manje novca u igri, pa se zbog toga valjda moglo lakše i dogovoriti - započinje legenda "modrih" i nastavlja:

- Kad bi klub tada nešto predložio, zbog loše financijske situacije ili općenito stanja u društvu, mi smo te odluke prihvaćali bez problema. Jednostavno, nije bilo nikakvih svađa.

Dinamo je odlučio uvesti krizne mjere, te svim zaposlenicima kluba koji zarađuju više od 7500 kuna mjesečno u narednih šest mjeseci uskratiti trećinu primanja. Svi su to prihvatili osim igrača prve momčadi, trenera Nenada Bjelica i članova njegovog stožera. Epilog, znate, svi Bjeličini suradnici dobili su otkaz, a aktualni trener nije se oglasio iz Austrije. Još nema komentara na cijelu situaciju, kaže da mu je klub zabranio davanje izjava.

- Igrači bi ispali junaci da su se sami sjetili da reagiraju u ovakvoj situaciji, imaju primanja puno veća od ostalih sportaša u Hrvatskoj. Zbog toga ih ne mogu opravdati. Trebali su pristati na odluku kluba. Možda je dijalog između čelnika Dinama i igrača trebao biti bolji u ovoj situaciji, ali moj je zaključak isti. Igrači su to trebali prihvatiti. Sad je zbog njihove odluke situacija jako neizvjesna, ali valjda će se pronaći neko rješenje - rekao je Rora i zatim komentirao situaciju s Nenadom Bjelicom.

- Meni nije jasno da se on još s nečim nije oglasio bez obzira na to što su mu rekli u klubu. Mislim da bi i za njega i za Dinamo bilo najbolje da se on s nečim uskoro oglasi. Da kaže svoj stav, podržava li potpuno igrače i ima li možda namjeru nastaviti vodi Dinamo bez obzira na to što su mu smijenili stožer. Htio bih ga čuti, kao vjerujem i mnogi. Očekivao sam njegovu reakciju odmah nakon što su njegovi ljudi otpušteni iz kluba, ali još je nema. Nadam se da će uskoro i Bjelica reagirati - završio je Rora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu