Obavijesti

Sport

Komentari 40

Diego Armando Maradona stiže na finale Davis Cupa u Zagreb!

Diego Armando Maradona stiže na finale Davis Cupa u Zagreb!
6

Ljudi bliski Maradoni kontaktirali su argentinski teniski savez, a ovaj je to koordinirao s hrvatskim i eto Diega u Zagrebu. Od petka će navijati za svoje u finalu Davis Cupa između Hrvatske i Argentine

VIDEO

Diego Armando Maradona (56) stiže na finale Davis Cupa, piše argentinski La Nacion, a vijest je nakon toga potvrdio i glasnogovornik argentinskog saveza:

"Da, Diego će biti s nama na finalu".

Jednog od najboljih nogometaša svih vremena već čeka rezervirano mjesto u zagrebačkoj Areni, a njegov dolazak na finale koordinirali su argentinski i hrvatski teniski savezi. 

"Pa on je znao igrati sa slomljenim gležnjem"

U argentinskoj Davis Cup reprezentaciji Maradona je omiljeni lik. 

- Navijam za Bocu i obožavam Diega. Pa on je znao igrati sa slomljenim gležnjem - rekao je Leonardo Mayer, koji bi protiv Hrvatske trebao igrati u paru s Delbonisom.

Hrvatska i Argentina 25. studenog otvaraju finale Davis Cupa.

Držao je govore argentinskim tenisačima

Na tribinama zagrebačke Arene bit će dvije do tri tisuće argentinskih navijača, a među njima i Diego Armando Maradona koji posebno cijeni Juana Martina Del Potra. Među prvima mu je čestitao na pobjedi protiv Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, a već je držao motivacijske govore argentinskim tenisačima.

- Stao je pred nas i dao nam je puno snage i duha. To je bilo baš spektakularno - prisjetio se David Nalbandian scene iz 2006. godine u Moskvi.

Tada je Argentina izgubila finale Davis Cupa u Rusiji nakon petog meča, a Maradona je bio na tribinama i u svlačionici gdje je nabrijavao argentinske igrače.

Neće ovo biti prvi put da će Diego navijati protiv Hrvatske. Bio je i na nogometnoj utakmici Hrvatske i Argentine 1994. godine u Zagrebu, kao i na Davis Cup meču u Buenos Airesu gdje je Argentina dobila Hrvatsku u četvrtfinalu.

Maradona se potukao u Dubrovniku

Prije dvije godine Diego Maradona je bio u Dubrovniku, a nakon noćnog izlaska sudjelovao je u tučnjavi. Bilo je žestoko, a u sukob se morala umiješati i policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići