Obavijesti

Sport

Komentari 16

Legendarni Ćavar: U Rio de Janeiro idu Hrvatska i Danska

Legendarni Ćavar: U Rio de Janeiro idu Hrvatska i Danska
4

SAMO BLJESAK Norveška nema konstantno dobre rezulate, ono na Europskog prvenstvu u Poljskoj bio je samo bljesak, rekao nam je Patrik Ćavar

VIDEO

Legendu hrvatskog rukometa Patrika Ćavara od sutra možete gledati u novoj ulozi. Pako će biti sukomentator na Doma TV, koja će od petka do nedjelje prenositi svih šest utakmica kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Brazilu.

Domaćin turnira je Danska, točnije grad Herning, a Hrvatska svoju prvu utakmicu igra u petak od 20.30 baš protiv domaćina. Subota donosi najlakšu utakmicu protiv Bahreina. Nedjelja je rezervirana za poznanika s Europskog prvaka reprezentaciju Norveške.

- Prvi put radim nešto ovako. Nadam se da ću biti dobar sukomentator - rekao nam je Ćavar, koji je veliki optimist uoči tri ključna dana za naš rukomet.

- Mislim da će Hrvatska biti u pravom izdanju. Očekujem velike stvari od naših igrača. Bili smo dobri na Europskom prvenstvu u Poljskoj i ako sad budemo na toj razini onda ne sumnjam u naš plasman u Rio de Janeiro - rekao je Ćavar, koji je u svojoj bogatoj karijeri pet puta osvojio naslov europskog klupskog prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Legenda hrvatskog i svjetskog rukometa logično najviše očekuje od najboljeg, od Domagoja Duvnjaka.

- On bi uz Kopljara i Štrleka trebao biti naš ključni igrač. Njih bi trojica trebala povući. Također, uz njih jako puno očekujem od golmana. Dosta mi je nejasna ova situacija oko Mirka Alilovića. Što je pravi razlog zbog kojega on neće braniti za reprezentaciju u Danskoj - kaže Ćavar i dodaje:

- Ipak, imamo dobre golmane. Stevanović je bio sjajan na Euru u Poljskoj, a sad puno možemo očekivati i od Ivića i Pešića.
Hrvatsku najteži ispit čeka na početku. Danska koja je podbacila na Europskom prvenstvu će doma igrati pred 15.000 navijača.

- Ta bi utakmica mogla biti ključna, ako to dobijemo onda smo napravili veliki korak prema Riju - rekao nam je Patrik Ćavar i za kraj optimistično poručio.

- U Rio de Janeiro idu Hrvatska i Danska. Ono je u Poljskoj bio samo norveški bljesak. Oni ipak nemaju konstantno tako dobre rezultate.

Domaćine Dance dan prije prve utakmice jako muče ozljede...

Rene Toft Hansen je otpao već prije, Dancima se sad ozlijedio i Lindberg. Njih dvojica sigurno propuštaju kvalifkacijski turnir za Olimpijske igre. Problema s ozljedama ima i Möllgaard, ali i najbolji danski igrač Mikkel Hansen. Zvijezda PSG-a nije igrala u porazu od europskog prvaka Njemačke. Nijemci su pobijedili Dance čak sedam razlike.

Mikkel Hansen bi ipak trebao biti spreman za utakmicu s Hrvatskom. Ipak, veliko je pitanje hoće li jedan od najboljih igrača svijeta biti u punoj snazi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka