Obavijesti

Sport

Komentari 13

Legendarni nogometaš spiskao 110.000 kuna na 18 prostitutki, sad se oženio: Bila je u 'trokutu'

Legendarni nogometaš spiskao 110.000 kuna na 18 prostitutki, sad se oženio: Bila je u 'trokutu'
5

Bivši brazilski nogometaš izrekao je sudbonosno "da" frizerki Micaeli Mesquiti (25). Da se sprema stati pred oltar, dao je naznačiti nedavno kada je objavio selfie i napisao: 'S mojom lijepom budućom ženom'

VIDEO

Prođe li ijedan dan, a da se ne zamislite i zapitate: Kakav bi to igrač bio da se u njegov život nisu umiješali alkohol, droga i depresija? Jeste li se ikada zapitali koliko bi naslova podignuo, koliko bi Liga prvaka osvojio? Biste li o njemu danas pričali kao o Ronaldu, Peleu ili Maradoni? Imao je sve, ali dječak skriven u njemu, dječak iz favela, takav život nije mogao živjeti. Htio je samo vratiti se doma. 

Na spomen Adriana (38) mnogima odmah padne na pamet strašna ljevica. Kakav je to napadač bio! Mnogi će dodati, a kakav je tek mogao biti! U svoje vrijeme, bez ikakve sumnje, bio je jedan od najboljih napadača svijeta.

Milan: Liga prvaka, Inter Milan - Manchester United

Kao igrač Intera imao jedan od najbogatijih ugovora u svijetu nogometa. No, odao se drogi i alkoholu, javila se depresija, a očeva smrt dotukla ga je na vrhuncu karijere. Umirovio se 2015. godine. Za dječaka koji je došao iz siromaštva, sve te beneficije i sva ta svjetla pozornice su bila previše. Nogometni Olimp nije bio za njega, odlučio se vratiti tamo gdje je potekao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Živi u favelama i govori kako je najsretniji u životu. Kao da je zaboravio na nogometnu karijeru i ono što je mogao biti. U nekoliko navrata uhvatili su ga kako u alkoholiziranom stanju šeta ulicom, izgledalo je kao da će se svaki trenutak razbiti negdje. Ovaj put je opet upao u medijski vrtlog iz jednog drugog razloga.

Legendarni Brazilac oženio je frizerku Micaelom Mesquitom (25) koja je zarobila njegovo srce. Da se sprema stati pred oltar, dao je naznačiti nedavno kada je objavio selfie sa svojom dragom i napisao: S mojom lijepom budućom ženom'. Trebali su se vjenčati 30. studenog, ali očito nisu mogli čekati pa su sudbonosno 'DA' izrekli prije nekoliko dana. 

Nova supruga bila je dio ljubavnog trokuta. Prije godinu dana Adriano je istovremeno bio u vezi s njom i sa studenticom Victorijom Moreirom. Naravno, nisu znale jedna za drugu. No, trokut se raspao pa je ostala samo Micaela. Novopečenu suprugu upoznao je prije nekoliko godina i u nekoliko navrata bili su u vezi. Bio je to poprilično buran odnos jer jednom ju je, kako su pisali brazilski mediji, izbacio iz vile uslijed svađe. Očito su riješili sve probleme. 

Ulaskom u bračni život morat će zatomiti svoju divljiju stranu, odnosno barem bi trebao. Prije sedam godina u javnost je izašlo kako je Adriano potrošio 15.000 eura ili oko 113.000 kuna na usluge čak 18 prostitutki. Nije poznato je li to bilo samo za njega ili i njegove prijatelje. 

Adriano je na vrhuncu karijere imao jedan od najbogatijih ugovora u svijetu nogometa, većinu novca je spiskao. No čini se da mu to ne smeta ni najmanje. Ne zaboravite, probleme s depresijom imao je kad je bio pun k'o brod. A sad? Kupa se u koritu, roštilja na ciglama, ima novu suprugu. Njegov zarazni osmijeh pokazuje da je život puno više od novca.

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ OBJAVIO TKO IDE NA SVJETSKO PRVENSTVO

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala
DERBY DELLA MADONNINA

VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala

Acerbi (18') i Thuram (49') zabili su za pobjedu Intera na 'gostujućoj' utakmici protiv Milana na San Siru. 'Nerazzuri' vode sa 17 bodova pet kola prije kraja u odnosu na gradskog rivala i slave 20. 'scudetto'