Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
121 komentara

Leo Messi uvrijedio Egipćane: "Stavi si te kopačke na glavu"

Nezapamćeni kaos izazvao je Messi nakon što je donirao kopačke za aukciju u Egiptu. Predstavnik parlamenta zaprijetio je da će ga pogoditi tenisicom u glavu

Foto: YouTube
121 komentara

Leo Messi nenamjerno je izazvao kaos u Egiptu.

Argentinski nogometaš gostovao je u intervjuu na egipatskom MBC-u i pristao je pokloniti svoje kopačke za aukciju na kojoj sav prihod ide siromašnima.

Član parlamenta: Messi, pogodit ću te tenisicom

No u arapskom svijetu obuća se smatra izrazito nečistom stvari, a pogoditi nekoga s tenisicom najveća je uvreda. Upravo to čeka Messija.

- Egipćani nikad nisu bili ovako poniženi. Messi, pogodit ću te svojom tenisicom! - rekao je član egipatskog parlamenta Said Hasasin prije nego je u programu uživo skinuo tenisicu i najavio da će je "donirati" Argentini.

Foto: YouTube 2

"Ne trebamo milostinju od Židova i Izraelaca"

U emisiju se javio i glasnogovornik egipatskog nogometnog saveza. 

- Zašto ne dijeli tenisice u Argentini, zar tamo nema siromašnih? Ne trebamo Messijeve tenisice niti milostinju od Židova i Izraelaca - rekao je glasnogovornik egipatskog saveza Azmy Megahed.

Vjerojatno je aludirao na Messijev posjet Izraelu prije tri godine.

Messijev potez izazvao je velike kontroverze u arapskom svijetu, a tisuće komentara na društvenim mrežama iz sata u sat pokazuju o kakvom se kaosu radi. Dok neki vrijeđaju Barceloninu zvijedu, drugi su stali u njegovu obranu.

- Najveće blago pisca je njegovo pero, nogometašima su to kopačke. Nadam se da sad možemo prestati raditi problem oko ničega - javio se bivši egipatski reprezentativac Mido.

Naši partneri pišu
Message