Obavijesti

Sport

Komentari 2

Lewa nastavlja trpati: Hat-trick za potpuni potop Eintrachta

Lewa nastavlja trpati: Hat-trick za potpuni potop Eintrachta

Bayern je sa 12 bodova ostao na drugom mjestu i jedan bod iza vodećeg RB Leipziga koji je na svom terenu svladao berlinsku Herthu sa 2-1 (1-1). Za Leipzig su zabijali Upamecano i Sabitzer

VIDEO

Njemački i europski nogometni prvak Bayern u subotu je ostvario svoju četvrtu pobjedu u novoj sezoni Bundeslige, tako što je u Münchenu svladao Eintracht sa 5-0 (2-0) uz tri pogotka svog najboljeg strijelca i igrača Poljaka Roberta Lewandowskog.

Poljski napadač je postigao prva tri pogotka u uvjerljivoj pobjedi svoje momčadi. U 10. minuti Lewandowski je u pogodak pretvorio idealno dodavanje Kingsleyja Comana, na 2-0 je povisio u 26. minuti preciznim udarcem glavom nakon udarca iz kuta Joshue Kimmicha, a za treći gol mu je u 60. minuti asistirao Douglas Costa. 

Uvjerljiv nastup Bayerna začinio je Leroy Sane pogotkom u 72. minuti, a konačnih 5-0 postavio je u 90. minuti Englez Jamal Musiala.

Bayern je sa 12 bodova ostao na drugom mjestu i jedan bod iza vodećeg RB Leipziga koji je na svom terenu svladao berlinsku Herthu sa 2-1 (1-1). Gosti su poveli u 8. minuti pogotkom Cordobe, ali već u 11. minuti za Leipzig je izjednačio Upamecano. Od 50. minute gosti su igrali s igračem manje zbog isključenja Zeefuika koji je u igru ušao na početku drugog poluvremena, a brojčanu prednost je domaća momčad iskoristila u 76. minuti kad je pobjednički pogodak iz kaznenog udarca postigao Sabitzer.

Borussia Moenchengladbach je preokretom došla do pobjede 3-2 kod Mainza. Gosti su poveli u 15. minuti pogotkom Stindla, da bi Mateta s dva gola (23, 36) donio prednost Mainzu do kraja prvog poluvremena. U posljednjih 15 minuta uslijedio je preokret Borussije golovima Hofmanna (75) iz penala i Gintera (83).

Union i Freiburg su u Berlinu odigrali 1-1. Poveli su gosti preko Grifa (34), a izjednačio je Andrich (36). 

Vodeći RB Leipzig ima 13 bodova, jedan više od Bayerna. Treća je Borussia Dortmund sa devet bodova i utakmicom manje koju će odigrati na svom stadionu večeras od 18.30 sati protiv Schalkea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica