Obavijesti

Sport

Komentari 0

Liga prvaka: Dinamovi juniori protiv Grka bez pola momčadi

Liga prvaka: Dinamovi juniori protiv Grka bez pola momčadi
6

Dinamo od 15 sati dočekuje Olympiacos na Hitrec-Kacijanu. "Modri" juniori imaju pobjedu protiv Bayerna i poraz od Arsenala i isti broj bodova kao grčka momčad

VIDEO

Poraz od Arsenala i pobjeda protiv Bayerna, to je učinak Dinamovih juniora u Ligi prvaka. Na Hitrec-Kacijanu Dinamove mlade nade od 15 sati dočekuju vršnjake grčkog kluba. Ulaznice su 50 kuna.

No Mario Cvitanović ima sve samo ne lagan zadatak. Petorica igrača koja su počela u onoj veličanstvenoj pobjedi protiv Bayerna u drugom kolu sad su u Čileu na Svjetskom U-17 prvenstvu. Kao da to nije dovoljno. Još se ozlijedio i jedan od najboljih igrača, Dani Olmo, i on je upitan za Grke.

- Čeka nas teška utakmica s grčkim protivnikom. Olympiacos je u utakmici s Arsenalom pokazao kvalitetu i koliko su dobra ekipa. Činjenica je da nam nedostaju neki igrači koji su s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu, ali bez obzira na taj nedostatak tražit ćemo dobru igru i dobar rezultat - rekao je Mario Cvitanović i dodao:

- Vjerujem u svoje igrače i nadam se da će utakmica dobro proći ako ćemo se držati dogovorenog. Također, vjerujem da ćemo biti još bolji ako ćemo imati podršku s tribina kakvu smo imali na utakmici s Arsenalom. Nadam se da će sve proći dobro i da ćemo vidjeti jednu dobru utakmicu i naravno, da ćemo upisati pozitivan rezultat.

Arsenal vodi u skupini F sa šest bodova iz dvije utakmice. Olympiacos i Dinamo imaju po tri boda, dok je Bayern na dnu ljestvice bez bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju