Obavijesti

Sport

Komentari 1

Liga za prvaka: Zagreb, Zadar i Kvarner uvjerljivo do pobjeda

Liga za prvaka: Zagreb, Zadar i Kvarner uvjerljivo do pobjeda
1

Zadar je u jadranskom derbiju dobio Split 90-78, Zagreb je slavio protiv Gorice 91-71 dok je Kvarner 2010 slavio protiv Šibenika rezultatom 84-77. U zadnjem susretu 4. kola sastaju se Cedevita i Cibona

VIDEO

U susretu 4. kola košarkaške Lige za prvaka Zadar je u jadranskom derbiju na gostovanju pobijedio Split 90-78.

U utorak su odigrane još dvije utakmice. Zagreb je porazio Goricu 91-71, dok je Kvarner 2010 slavio protiv Šibenika 84-77. U posljednjem susretu četvrtog kola u srijedu se sastaju Cedevita i Cibona.

Zadar je na Gripama veliki korak prema pobjedi načinio u prvoj četvrtini koju je dobio 29-15. Na poluvremenu je bilo +17 i gosti su do konca susreta rutinski odradili posao. Kod Zadra najefikasniji je bio Ante Delaš s 21 košem, Ivan Ramljak je ubacio 17 koševa uz 11 skokova, dok je Domagoj Bošnjak dodao 13 koševa. Kod Splita najefikasniji su bili Ante Đugum s 12 i Josip Jukić s 10 koševa.

Gorica, koju vodi bivši igrač Zagreba Josip Sesar, se dobro držala u Trnskom do poluvremena. Međutim treću i četvrtu dionicu 'mravi' su dobili sa 16 koševa razlike (44-28) ostvarivši na koncu uvjerljivu pobjedu. U domaćim redovima najefikasniji su bili Jakov Vladović s 18 koševa, Luka Božić sa 17 koševa i 10 skokova, te Ivan Batur s 13 koševa. U suparničkim redovima najefikasniji su bili Ivan Papac s 19 koševa i sedam skokova, te Ante Mašić s 15 koševa i devet skokova.

Šibenik je u Rijeci vodio tri četvrtine, no u posljednjoj dionici je Kvarner 2010 preokrenuo rezultat i taj period dobio 24-15 za konačnih plus sedam. Petar Marić sa 23 koša i Šime Špralja sa 21 košem su bili najbolji u domaćim redovima dok su kod Šibenika najefikasniji bili Roko Badžim sa 17 i Ivan Blaće sa 16 koševa i 11 skokova.

U posljednjem susretu 4. kola u srijedu će snage odmjeriti Cedevita i Cibona.

Na vrhu ljestvice je Zagreb (3-1), ispred Cedevite (3-0), Zadra (2-2), Splita (2-2), Kvarnera 2010 (2-2) i Cibone (2-1). Zadnja dva mjesta drže Gorica (1-3) i Šibenik (0-4).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome