Obavijesti

Sport

Komentari 5

Lillard po svome: Zabio tricu sa zvukom sirene i srušio Bullse!

Lillard po svome: Zabio tricu sa zvukom sirene i srušio Bullse!

Los Angeles Lakers su također tijesno, s jednim košem razlike, 96-95, pobijedili u gostima Boston Celticse. Anthony Davis je za pobjedu Lakersa upisao 27 poena i 14 skokova...

VIDEO

Portland Trail Blazersi su sinoć sa 123-122 pobijedili u gostima Chicago Bullse, a za to je najzaslužniji bio Damian Lillard koji je pogodio tricu na zvuk sirene za kraj. 

Lillard je utakmicu završio sa 44 koša, a Enes Kanter je dodao 22 uz 11 skokova. Kod poražene momčadi najbolji je bio Markkanen sa 31 poenom i šest skokova. Zach LaVine je ubacio 26 koševa uz sedam skokova. 

NBA: Portland Trail Blazers at Chicago Bulls

Los Angeles Lakers su također tijesno, s jednim košem razlike, 96-95, pobijedili u gostima Boston Celticse. Anthony Davis je za pobjedu Lakersa upisao 27 poena i 14 skokova, dok je LeBron James ubacio 21 koš.

Kemba Walker je promašio potencijalno pobjednički koš za Celticse 2.7 sekundi prije kraja utakmice. Boston je predvodio Jayson Tatum sa 30 koševa, a Jaylen Brown je dodao 28. Ovo je peti poraz Bostona u sedam zadnjih utakmica. 

NBA: Los Angeles Lakers at Boston Celtics

Miami Heat je na svom terenu sa 105-104 bio bolji od Sacramento Kingsa, a Jimmy Butler, koji je zaigrao prvi put nakon što je zbog COVID-19 protokola propustio deset utakmica, zabio je 30 koševa, od toga 20 u prvom poluvremenu. Butler, je ovim učinkom prešao 10,000 koševa u karijeri  a tome je dodao i osam asistencija, sedam skokova.

Sacramento je doživio prvi poraz nakon tri utakmice, a predvodio ga je De'Aaron Fox koji je zabio 30 koševa uz šest asistencija. Buddy Hield je dodao 18 pogodaka za Sacramento. Bam Adebayo je dodao 18 koševa i 13 skokova za Heat koji je prekinuo niz od pet poraza. 

NBA: Sacramento Kings at Miami Heat

Phenix Suns su sinoć u gostima svladali sa 111-105 Dallas Maverickse kojima je to peti poraz zaredom, a Chris Paul je zabio 29 koševa uz 12 asistencija za pobjedu Sunsa.

Deandre Ayton je dodao 18 koševa i 17 skokova za drugu pobjedu u nizu Phoenixa. Mikal Bridges i Jae Crowder su ubacili po 14 koševa svaki. Dario Šarić nije konkurirao za sastav Phoenixa.

Do pete pobjede zaredom stigli su i Houston Rocketsi koji su u gostima sa sa 126-112 bili bolji od New Orleans Pelicansa. 
Do slavlja ih je predvodio Christian Wood sa 27 ubačaja, a Victor Oladipo je dodao 20 poena.

Kod Pelicansa najbolji je bio Zion Williamson koji je utakmicu završio sa 26 ubačaja, dok su Brandon Ingram i Eric Bledsoe dodali svaki po 15.

Charlotte Hornets su kod kuće sa 126 - 114 nadigrali Milwaukee Buckse, a LaMelo Ball i Gordon Hayward su svaki ubacili po 27 koševa za pobjedu domaće momčadi.

NBA: Milwaukee Bucks at New Orleans Pelicans

Milwaukeeju nisu pomogla ni 34 koša Giannisa Antetokounmpoa koji je tome dodao i 18 skokova te devet asistencija. Jrue Holiday je ubacio 21 koš, a Khris Middleton 18 za Buckse.

Memphis Grizzlies su u gostima sa 129 - 112 pobijedili San Antonio Spurse i to im je šesta uzastopna pobjeda.  Ja Morant je zabio 19 koševa uz 11 asistencija za goste. U redovima Spursa najbolji je bio Derrick White sa 18 koševa. Luka Šamanić nije igrao za San Antonio.

Golden State Warriors su u San Franciscu sa 118-91 bili bolji od Detroit Pistonsa, a Stephen Curry je za pobjedu svoje momčadi zabio 28 koševa od čega šest trica. Andrew Wiggins je ubacio 20 koševa, a Kelly Oubre Jr. 18 za Warriorse. 

Jerami Grant je bio najbolji pojedinac Pistonsa, kojem je ovo poraz s najvećom razlikom ove sezone, sa 18 koševa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače