Sport

Komentari 140

Lino skratio popis: Kapetan se vraća, otpali Marić, Pavlović...

Lino skratio popis: Kapetan se vraća, otpali Marić, Pavlović...

Domagoj Duvnjak dolazi na okupljanje reprezentacije u kvalifikacijama za EP, a upravo na njegovoj poziciji smo posebno jaki. Tu su još Cindrić i Karačić, a otpao je Domagoj Pavlović

Lino Červar objavio je popis 18 igrača na koje će računati u pripremama za kvalifikacijske utakmice za EP protiv Švicarske i Belgije.

U odnosu na prošli, prošireni, popis otpali su neki itekako dobri igrači. Među 18 nema Stevanovića, Ivića, Mihića, Marića, Kozine, Mamića, Pavlovića, Šebetića...

Dva golmana na koje se Lino oslanjao i na prošlom okupljanju bit će Šego i Šunjić, kao pomoć Štrleku novost je David Mandić, na desnom vanjskom predstavit će se Martinović, a fantastična je konkurencija na sredini. Tu je otpao Domagoj Pavlović, no na raspolaganju su Cindrić, Duvnjak i Karačić, dok na crti ovoga puta nećemo vidjeti Marina Marića.

GOLMANI: Šego, Šunjić
LIJEVA KRILA: Štrlek, Mandić
DESNA KRILA: Horvat, Božić Pavletić
LIJEVI VANJSKI: Bičanić, Jaganjac, Blažević
DESNI VANJSKI: Stepančić, Vranković, Martinović
SREDNJI: Duvnjak, Cindrić, Karačić
PIVOTI: Musa, Bećiri, Šipić

Reprezentacija se okuplja 22. listopada u 12 sati u hotelu Panorama nakon čega će krenuti prema Osijeku gdje će odrađivati pripreme. Gradski vrt u Osijeku bit će domaćin susreta prvog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. protiv Švicarske. Taj susret na rasporedu je 25. listopada s početkom u 20:15 sati uz izravan prijenos na HRT-u.

Najčitaniji članci