Obavijesti

Sport

Komentari 151

Navijači se okupljaju ispred Camp Noua, PSG ne želi Lea?

Navijači se okupljaju ispred Camp Noua, PSG ne želi Lea?

Nakon prošlogodišnje trakavice omaleni Argentinac ipak je ostao u klubu, no ogromni financijski problemi u kojima se nalazi Barcelona naposljetku su bili presudni iako je do dogovora između kluba i igrača došlo

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Messijev odlazak iz Barcelone ,
Sortiranje događaja
PSG GA NE ŽELI?

Iako je po mnogima PSG favorit za dovođenje Lea Messija, o čemu više možete pročitati OVDJE, francuski Le Parisien tvrdi kako PSG trenutačno ima druge prioritete.

Pariški klub navodno nije zainteresiran za Messija već se prvo želi pozabaviti situacijom s Kylianom Mbappeom.

NAVIJAČI SE OKUPLJAJU

Navijači su se počeli okupljati ispred Camp Noua kako bi se oprostili od svog heroja...

24sata
24sata
MESSIJA ZOVE DENVER

Messija zove i klub iz Denvera, ali ne nogometni! Već košarkaški...

Tamošnja NBA franšiza, Denver Nuggetsi, objavili su video svojih košarkaša, među kojima su i Facundo Campazzo i Nikola Jokić kako se dodaju košarkaškom loptom, ali nogom. I poručili Messiju: Mislimo da bi se ti uklopio.

S obzirom da je Campazzo ionako Argentinac, nisu ni u krivu...

TIŠINA

Otkad je objavljeno da Messi više neće zaigrati za Barcelonu još uvijek se nije oglasio niti jedan igrač katalonskog kluba. Na društvenim mrežama - mrtva tišina!

KRIV JE FAIR-PLAY

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi (34) nakon više od 20 godina u katalonskom velikanu Barceloni morat će napustiti klub zbog - financijskog "fair-playa".

Ranije u četvrtak Barcelona je objavila kako neće potpisati novi ugovor s Messijem zbog "ekonomskih i strukturalnih prepreka". 

Messiju je u lipnju istekao prošli ugovor s Barcelonom te je kao slobodan igrač mogao potražiti novi klub, no i njegova želja i želja kluba bile su da ostane u Barceloni u koju je stigao ao 13-godišnji dječak. Messi je čak pristao i na prepolavljanje svoje plaće te je preostalo još da Barcelona njegov novi ugovor uskladi s pravilnikom o financijskom "fair playu" La Lige.

Kako Barcelonin dug iznosi više od milijardu eura, pokazalo se nemogućim uskladiti novi Messijev ugovor s pravilnikom La Lige.

Komentari 151