Obavijesti

Sport

Komentari 58

Livaković: Nismo se osramotili, penale ću skinuti u finalu SP-a

Livaković: Nismo se osramotili, penale ću skinuti u finalu SP-a
1

Mislim da se nismo osramotili i da ova momčad ima kvalitetu. Odigrali smo sasvim solidno, po principu svi za jedan, jedan za sve, rekao je mladi reprezentativni golman Livaković

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala 1-1 je s reprezentacijom Čilea u polufinalu China Cupa u kineskom Nanningu da bi izgubila nakon izvođenja penala.

Junak susreta bio je Dominik Livaković koji je u više navrata spasio našu mrežu od drugog gola Čileanaca.

- Najteže mi je bilo Vargasu braniti situacije jedan-na-jedan, ali drago mi je da sam dao doprinos momčadi nakon teškog puta i utakmice u koju smo ušli s teškim nogama. Mislim da se nismo osramotili i da ova momčad ima kvalitetu. Odigrali smo sasvim solidno, po principu svi za jedan, jedan za sve - rekao je Livaković za službenu stranicu HNS-a pa nastavio:

- Žao mi je što smo izgubili na penale i valjda ih više neće biti, osim možda u nekom finalu Svjetskog prvenstva. Obećavam da ću ih tada obraniti - našalio se mladi golman hrvatske reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska će u subotu igrati protiv domaćina Kine za treće mjesto na China Cupu.

- Vjerujem da smo kvalitetniji od Kine te da ćemo kući otići dobre volje.

Čačić zadovoljan: Pa imali smo samo jedan trening

- S obzirom na protivnika i važnost utakmice, možemo biti zadovoljni prikazanim. Zadovoljan sam načinom na koji je moja momčad igrala nakon praktično samo jednog zajedničkog treninga.

foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- Čile je imao standardniju postavu, duže se pripremao, te mu čestitamo na plasmanu u finale. Utakmica je mogla završiti i drugačije, imali smo svojih prilika, a naposljetku je presudio faktor sreće i činjenica da je Čile mirnije izvodio jedanaesterce - rekao je Ante Čačić.

U subotu nas čeka domaćin Kina u borbi za treće mjesto.

Kinezi su u prvom polufinalnom susretu izgubili od Islanda 2-0.

- Gledali smo tu utakmicu, bio sam ugodno iznenađen načinom na koji je Kina igrala prvih 60 minuta. Island je ipak iskusniji i u zadnjih je pola sata okrenuo utakmicu u svoju korist. Sada prvo moramo vidjeti kakve će posljedice ova utakmica ostaviti na naše igrače. Kina je imala dan odmora više, a njihove slabosti prenijeti ću igračima, no isto ću napraviti i s dobrim stvarima koje smo vidjeli kod Kineza - dodao je Čačić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u