Obavijesti

Sport

Komentari 0

Zvijezde Armagedona odradile otvoreni trening uoči spektakla

Zvijezde Armagedona odradile otvoreni trening uoči spektakla

Glavni akteri Armagedon turnira odradili su otvoreni trening uoči najvećeg borilačkog spektakla u regiji na kojemu je sudjelovao i jedan od najpoznatijih trenera jiu-jitsuua Renzo Gracie

VIDEO

Vaso Bakočević (32, 8-2) i Francisco Barrio 'Croata' (31, 40-21-1) odmjerit će snage 11. rujna u kavezu FNC-a, a borbu ćete moći gledati uživo u ekskluzivnom prijenosu na YouTube kanalu 24sata. 

PRATITE UŽIVO: Otvoreni trening

Glavni akteri, ali i ostale zvijezde Armagedon turnira, danas su u Vodicama od 18 sati odradili otvoreni trening uoči borbe koja će se održati u subotu na tvrđavi Sv. Mihovila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Neki od današnjih sudionika otvorenog treninga su Mateo Bolfan, Žarko Janković, Radovan Vuković, Vaso Bakočević, Aleksandar Mihailović, Aleksandar Dimitrijević, Mario Žgela, Abraham Salimon Are, Francisco Albano Barrio 'Croata'  i drugi. 

Na otvoreni trening koji se održao u hotelu Imperial u Vodicama došao je i poznati trener brazilske jiu-jitsuu Renzo Gracie koji je trenirao jednog od ponajboljih UFC-ovih boraca ikad, Georgesa St-Pierrea.

- Sigurno ću biti na priredbi u subotu i jedva čekam vidjeti borbe. Siguran sam da ću i ja nešto naučiti od ljudi koji su ovdje došli. Zaljubio sam se u ovo mjesto i volio bih ovdje malo dulje ostati - rekao je Gracie. 

Vaso i 'Croata' trebali su u kavez nekoliko puta, a sada je hrvatska MMA promocija napokon sve uspjela dogovoriti te će regionalni ljubitelji MMA uživati u subotnjoj večeri u kojoj ćemo doznati finaliste Armagedona.

Na press konferenciji koja se održala u hotelu Imperial u Vodicama, osnivač FNC organizacije Dražen Forgač rekao je da je ' i više nego zadovoljan s odazivom'. 

Dobro su se i zabavili borci na konferenciji za novinare pa je tako Vaso Bakočević došao u još jednoj 'izazovnoj' odjevnoj kombinaciji.

- Ovo mi je za po hotelu. Čarape i šlape. Malo sam iskompleksiran kad je netko viši od mene pa obučem one patike da ukradem par centimetara - odgovorio je Vaso i osvrnuo se na situaciju sa sučeljavanja kad je bio nekoliko centimetara viši od 'Croate' zbog tenisica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem