Obavijesti

Sport

Komentari 27

Drmić zabio, 'bijeli' remizirali s jakim Česima, u srijedu Triglav

Drmić zabio, 'bijeli' remizirali s jakim Česima, u srijedu Triglav

Rijeka prvih 15 minuta 'nije istrčala na utakmicu', ali onda je bila ili bolja ili ravnopravno s četvrtom momčadi Češke, a Josip Drmić je zabio nakon Murićevog kornera

VIDEO

'Bijeli' su odigrali posljednju utakmicu zimskih priprema u Umagu, a odmah poslije susreta vratili  se u svoju riječku bazu. Rijeka - Slovacko 1-1. Strijelac, naravno: Josip Drmić.

Pokretanje videa...

Riječko slavlje na Maksimiru VIDEO

Goranu Tomiću je ovo bila generalka za Dinamo i na travnjak je poslao sastav s kojim opet u Maksimiru želi zapapriti prvacima u prvom proljetnom kolu. Iznimka je Braut na desnom boku umjesto kojeg se u Zagrebu ipak očekuje danas lakše ozlijeđeni Tomečak, a na lijevoj strani Ampem će u HNL-u vjerojatno dobiti prednost nad Vukčevićem (barem u formaciji s tri stopera)

Riječani će na četvrtu momčad češke lige (da, Slovačko je klub iz - Češke) u 3-4-2-1 formaciji sa Murićem i Vučkićem na bočnim polušpicama iza najboljeg strijelca lige Drmića. Čestić je izborio status u startnih 11 i bit će u stoperskom tercetu s Velkovskim i Krešićem.

Kapetan Hrvoje Smolčić je na svojevrsnoj i ranije planiranoj poštedi jer za koji dan ide u Frankfurt na potpis ugovora s Eintrachtom. Nedostajali su i oporavljenici Tomečak i Čerin.

Livestream iz Sportskog centra Stella Maris u Umagu pogledajte na portalu 24sata:

Rijeka - Slovacko 1-1

Strijelci: 0-1 Havlik (7'), 1-1 Drmić (55').

Umag - SC Stella Maris. Sudac: Mateo Čalić (Marčana). Pomoćnici: Ivan Jakičić i Amel Dizdarević (oba Poreč). Gledatelja: 50.

Rijeka: Labrović - Čestić Velkovski, Krešić - Braut, Selahi, Pavičić, Vukčević - Murić, Vučkić - Drmić (još su igrali: Zlomislić, Merkulov, Galović, Liber, Obregon, Ampem, Lepinjica, Vuk, Bušnja, Dujmović, Abass). Trener: Goran Tomić.

Slovacko: Fryštak - Kadlec, Holzer, Kohut, Jurečka - Šimko, Sadilek, Kalabiška, Havlik - Šašunka, Reinberk (još su igrali: Nguyen, Hofmann, Juroška, Vecheta, Aldin, Petržela, Divišek, Cicilia, Kudela, Tomič, Daniček, Medrdovič, Borek). Trener: Martin Svedik.

Riječani se prvih 15 minuta 'nisu pojavili' na utakmici. Česi su dominirali u svakom segmentu nogometne igre i zasluženo poveli u 7. minuti nakon sjajne akcije i egzekucije Mareka Havlika s 20 metara u lijevi Labrovićev kut.

Rijeka se vrlo brzo pribrala i uspostavila terensku ravnotežu, a u nastavku i dominirala travnjakom SC-a Stella Maris. Tu dominaciju naplatio je najbolji strijelac HNL-a Josip Drmić: Murićev korner, Drmić najviši na 'petercu' glavom zabija za 1-1,

- Zadovoljan sam svime osim, naravno, s početnih 15-ak minuta jer u utakmicu smo ušli dizelaški, bili usporeni. Nakon tih uvodnih problema bilo je zaista dobro. Igrali smo baš onako kako ja hoću. Igra s puno ritma i pozitivne agresije u duelu. Protivnik je bio jak, uvjeti dosta teški, a ne kao na našoj Rujevici i sve u svemu... Ja sam zadovoljan - rekao je šef Goran Tomić.

Umaške pripreme su gotove, a Riječani će prije gostovanja kod Dinama odigrati još jednu pripremnu utakmicu, ali zatvorenu za javnost, protiv slovenskog Triglava u srijedu na Rujevici.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom