Obavijesti

Sport

Komentari 8

Liverpool je na vrhu! 'Redsi' su zgazili Leicester na Anfieldu

Liverpool je na vrhu! 'Redsi' su zgazili Leicester na Anfieldu

Dok Liverpool mirno krstari prvenstvom te je sad na vrhu zajedno s Tottenhamom, Arsenal muči muku. 'Topnici' su remizirali s Leedsom, a Nicolas Pepe glavom je udario protivnika u glavu

VIDEO

U posljednjem susretu nedjeljnog programa 9. kola Premier lige Liverpool je na Anfieldu dobio Leicester s 3-0, te se bodovno izjednačio s vodećim Tottenhamom, oba kluba imaju po 20 bodova.    

 Zbog ozljeda i korona virusa trener Jürgen Klopp nije mogao računati na Trenta Alexandera-Arnolda, Joea Gomeza, Jordana Hendersona i Mohameda Salaha. Unatoč tome, "redsi" su nadigrali Leicester i mogli su i uvjerljivije slaviti. 

Do vodstva su domaćini došli nakon kornera u 21. minuti, kada je stoper Leicestera Jonny Evans zabio autogol. Na 2-0 povisio je Diogo Jota u 41. minuti, koji je glavom zatresao mrežu nakon ubačaja lijevog braniča Andrewa Robertsona. Još jednom se pokazalo da je Diogo Jota odlično pojačanje, zabio je sedam golova u posljednjih šest utakmica.

I treći pogodak domaćini su postigli nakon kornera, i to 86. minuti. Ubacio je James Milner, a Roberto Firmino glavom pogađa za 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Liverpool v Leicester City - Premier League - Anfield

Iako su skoro cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više nogometaši Leedsa su kod kuće odigrali 0-0 protiv Arsenala, koji je ove sezone neprepoznatljiv. "Topnici" su u 51. minuti ostali bez napadača Nicolasa Pépéa, koji je dobio crveni karton zbog nesportsko ponašanja jer je protivničkog igrača glavom udario u glavu.

Leeds United v Arsenal - Premier League - Elland Road

Nogometaši Arsenala su na 11. mjestu tablice sa 13 bodova, a u zadnjih pet kola Premier lige zabili su samo jedan gol, i to u pobjedi protiv Manchester Uniteda 1-0.

 Sheffield United je u nedjelju na domaćem terenu izgubio od West Hama s 0-1, a pobjednički pogodak zabio je Sébastien Haller u 56. minuti preciznim udarcem s vrha šesnaesterca. Tako je Sheffield United ostao na zadnjem mjestu prvenstvene ljestvice sa jednim bodom i tek četiri postignuta gola. A prošle sezone nakon 9. kola Sheffield United bio je deveti sa 12 bodova.  

 Pobjedom Evertona 3-2 na gostovanju kod Fulhama započeo je nedjeljni program 9. kola, a gostujuća momčad je na londonskom Craven Cottageu postigla sva tri pogotka u prvih 35 minuta. Dvostruki strijelac bio je Dominic Calvert-Lewin (1, 29), a jedan pogodak dodao je Abdoulaye Doucouré (35). Za Fulham su zabili Bobby Reid (15) i Ruben Loftus-Cheek (70). 
 Everton je ovom pobjedom prekinuo niz od tri poraza i sa 16 bodova došao je do šestog mjesta. Fulham je ostao na četiri boda i na 17. poziciji, točno iznad zone ispadanja.

 U ponedjeljak će 9. kolo biti zaključeno susretima Burnley - Crystal Palace, te Wolverhampton - Southampton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac