Obavijesti

Sport

Komentari 52

Lovren je zabio za Liverpool, United jedva pobijedio WBA

Lovren je zabio za Liverpool, United jedva pobijedio WBA
1

Nije to bila lijepa večer za bh. reprezentativca Asmira Begovića koji je bio ostavljen na milost i nemilost Liverpoolove napadačke mašinerije koja je ove sezone uz Manchester Cityzabila najviše golova u gostima (24)

VIDEO

U susretu 18. kola engleske Premier lige Bournemouth je ugostio favorizirani Liverpool, koji je ulogu tu ulogu opravdao pobijedivši s visokih 4:0.

Nije to bila lijepa večer za bh. reprezentativca Asmira Begovića koji je bio ostavljen na milost i nemilost Liverpoolove napadačke mašinerije koja je ove sezone uz Manchester Cityzabila najviše golova u gostima (24).

Momčad Jürgena Kloppa ovim se trijumfom vratila na četvrto mjesto prvenstvenog poretka koje im je na kratko bio preoteo Arsenal, a Bournemouth je niz bez pobjede produžio na pet utakmica.

Redsi su pak nastavili svoj niz bez poraza - on sad broji devet utakmica u Premier ligi.

Gosti s Anfielda došli su u vodstvo nakon 20 minuta igre kada je sjajnu solo akciju pogotkom završio Coutinho.

Samo šest minuta kasnije već je bilo 2:0 za sastav Jürgena Kloppa. U šesnaestercu Bournemoutha najbolje se snašao hrvatski reprezentativac Dejan Lovren požrtvovno se bacivši na ničiju loptu.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno do poluvremena. U 44. minuti za velikih 3:0 zabija Salah koji je ovim pogotkom postao prvi igrač iz Premier lige koji je ove sezone došao do brojke od 20 golova u svim natjecanjima.

Tamo gdje su stali u prvom dijelu, gosti su nastavili u nastavku. U 66. minuti za 4:0 pogađa Firminho.

Do kraja susreta redsi su mirno kontrolirali igru.

United dobio WBA

 

Manchester United bio je uspješan na gostovanju u Midlandsima savladavši West Bromwich Albion rezultatom 2:1.

Sastav Josea Mourinha u vodstvo je doveo Lukaku u 27. skočivši najviše nakon ubačaja Rashforda.

Nakon katastrofalnog nastupa protiv gradskih rivala u zadnjem kolu, 24-godišnjak se vratio zabijanju golova i to opet protiv 'malog' kluba što će zasigurno dodati vodu na mlin zagovarateljima teze kako Belgijanac nije igrač za velike utakmice.

Samo osam minuta kasnije već je bilo 2:0 za crvene vragove, a strijelac je ovaj puta bio Lingard uz veliku pomoć obrambenog igrača West Broma.

U drugom poluvremenu gledali smo puno bolje izdanje domaće ekipe.

Kao potvrda toga došao je i zgoditak za smanjenje vodstva mančesterskog sastava. Za 1:2 zabio je Barry nakon kornera u 77. minuti.

Ipak do kraja susreta je drugoplasirani sastav engleskog prvenstva zadržao prednost te upisao nova tri boda čime su zaostatak za vodećim Cityem održali na 11 bodova.

Jose Mourinho ovim je trijumfom nastavio zanimljiv niz. Portugalac nikad u Premier ligi nije izgubio na gostovanju kod momčadi iz zone ispadanja.

S druge strane, Alan Pardew sakupio je samo 28 bodova u posljednjih 40 utakmica na klupi Albiona, a momčad za pobjedu ne zna već 16 utakmica u nizu što je najduži post za WBA u njihovoj ligaškoj povijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija