Obavijesti

Sport

Komentari 348

Vukušić umjesto Koprivnice put Serie C, Griezmann u Atleticu

Vukušić umjesto Koprivnice  put Serie C, Griezmann u Atleticu

Posljednji su sati vjerojatno najbombastičnijega prijelaznog roka. Mnogi klubovi još pokušavaju pronaći pojačanje na tržištu, a mi sve najvažnije transfere pratimo na jednom mjestu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Ljetni prijelazni rok 1. srpnja - 31. kolovoza , transferi i glasine
Sortiranje događaja
GRIEZMANN U ATLETICU

U smiraj prijelaznog roka iz Španjolske stižu vijesti o povratku Antoinea Griezmanna u redove Atletica! Nakon što se Barceloni pridružio upravo iz Madrida, vraća se na posudbu uz mogućnost otkupa za 40 milijuna eura.

LOKOSI DOVELI FRANCUZA

Nakon što su na posudbu doveli Sandra Kulenovića i Ivana Nevistića iz Dinama, Lokomotiva je iz francuske Ligue 2 stigao Theo Barbet (20) koji vrijedi 400 tisuća eura prema transfermarktu te će konkurirati za stopersku poziciju.

ŠITUM U COSENZI

Mario Šitum (29) pridružio se Cosenzi do kraja sezne. Igrač Reggine je dres jedne momčadi u Serie B zamijenio drugom, a bit će mu to deveti klub u karijeri.

VUKUŠIĆ U ITALIJI

Govorilo se da će doći u Slaven Belupo, ali Ante Vukušić (30) se nije pridružio 'farmaceutima' već je otišao put Italije! Pridružio se trećeligašu Messini gdje će igrati sa Božom Mikulićem i Maksom Jurajem Čelićem.

BREKALO U TORINU

Ono što smo čekali cijeli dan, potvrdili su iz kluba. Josip Brekalo (23) stigo je na posudbu u talijanski Torino, piše Gazetta dello Sport. Tako će se priključiti treneru Ivanu Juriću do kraja sezone, a navodno je riječ o posudbi s pravom kupnje za 11 milijuna eura.

Komentari 348